Uzman Üye
eskisi bilgisayarını ısındırırız ve tozlandırır kasaysa kontrol et ona göre sür, laptopsa fazla ısınıyosa sür sağlığına zararlı laptopun 3-4 ay idealdir çok pahalı bir malzeme değil.
zaten az kullanan birisiysen senede birbilgisayarını kullandığın zaman eğer ki eskisine nazaran fazla bi ısınma veya fps düşüşleri varsa aslında anlaybilrsin termal macunun değişip değişmemesi gerektiğini
yavaşlığına bir etkisi olacağını sanmam kanka ama yinede sürmeni tavsiye ederim performansta değişim yok diye düşünebilirsin ama her an eline alabilirsin işlemciyi o yüzden önemli yanikanka günde 11 saat oynuyorum çok nadiren 15 e cıkabiliyor aşırı nadiren yaklaşık 3-4 yıldır termal macun sürmedim ve pc çok yavaş sürsem etkisi olurmu ?
laptop kullanıyorum kanka pc ciye götürücem 2-3 gün sonra macun sürdürücem bide BELKİ hdd yi çıkarttırıp sdd taktırırım laptobayavaşlığına bir etkisi olacağını sanmam kanka ama yinede sürmeni tavsiye ederim performansta değişim yok diye düşünebilirsin ama her an eline alabilirsin işlemciyi o yüzden önemli yani
hdd yi depolama olarak kullan ssd alırsan direkt format atıp windowsu ssd ye kurlaptop kullanıyorum kanka pc ciye götürücem 2-3 gün sonra macun sürdürücem bide BELKİ hdd yi çıkarttırıp sdd taktırırım laptoba