termal macun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
öncelikle merhaba ben termal macun alıcamda fakat o termal macunlar her markaya göre farklı performans gösterebiliyomu beni bi aydınlatırsanız sevinirim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I use mx-4 4g and I personally like it very much, it is very good and I recommand it.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
gösteriyor kesinlikle, şuanlık en iyileri arctic ve cooler master

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum sana tavsiyem pc nin işlemcisi için almak istiyorsan silikon bazlı termal macunlar var cooler masterın bu konuda güzel küçük kavonoz şeklinde yada büyük şırınga tüp şeklinde satılan macunları var
Silikon bazlı olduğu için işlemci ısısını en az 15 derece etkiler kaliteli bir silikon bazlı termal macun alırsan yılda 1 defa macun kontrolü yaparsın ve 1 yıl da termal macun kurumuş diye bir derdin olmaz 1 yıl arkana bakmadan termal macunu sıkıntısı yaşamazsın

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Heatsink marka macunda güzel kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
The thermal paste from the Coolermaster brand is the best

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben hepsini kullandım hepsi aynı performansta bu sektöre bulaştırmamışlar kaçak malı :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Cooler Master Mastergel Proyu rahatlıkla önerebilirim soğutucu olarakta cooler master kullanıyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Termal macunlarda önemli olan iletkenlik değeridir.. Arctic Mx-4 Termal Macun bu işini fazlası ile görecektir.

Üye
5 HİZMET YILI
normalde termal macun neredeyse her zaman aynı şeydir, ancak gümüş olanları satın almanızı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
KARDEŞİM TERMal macunlar arasında nerdeyse hiç bir fark yoktur fakat sürmede fark vardır bi tek ona dikkat ediceksin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
is really good, i also use one from cooler master

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
cooler master tercih ediyorum iletkenlik değeride yüksek ömürüde uzun şırınga şeklinde ver siparişi gelsin kapına

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
en iyi performanslı macun bu bence

Noctua NT-H1

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum sana tavsiyem pc nin işlemcisi için almak istiyorsan silikon bazlı termal macunlar var cooler masterın bu konuda güzel küçük kavonoz şeklinde yada büyük şırınga tüp şeklinde satılan macunları var
Silikon bazlı olduğu için işlemci ısısını en az 15 derece etkiler kaliteli bir silikon bazlı termal macun alırsan yılda 1 defa macun kontrolü yaparsın ve 1 yıl da termal macun kurumuş diye bir derdin olmaz 1 yıl arkana bakmadan termal macunu sıkıntısı yaşamazsın
link varsa atabilirmisin bi sakıncası olmazsa

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sana cooler master'ı önerebilirim. internetten satın alacaksan açıklamalada yazanlara dikkat et derim. bazen dışta kalan (başarısız) ürünler ya da sahte/muadil ürünler kapına gelebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...