Ters Fotoğraf Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben anlatamadım Herhalde Herkez Benım gibi sorun yaşıyor. Mesela Ben Aynaya Bakınca Normal saçımı falan yapıyorum egolu olmayayım aynada yakışıklıyım ama fotoğrafa gelince kötü çıkıyorum Bana insanlar bakınca Beni aynadaki gibi mi görüyor yoksa fotoğraftaki gibimi

Son düzenleme:
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
kamera ayarlarında fotorafı çektigi gibi önizle seçeneği olabilir onu işaretle tek sen niye ters çıkıyon onu anlamadım

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Beyler Ben anlatamadım Herhalde Herkez Benım gibi sorun yaşıyor. Mesela Ben Aynaya Bakınca Normal saçımı falan yapıyorum egolu olmayayım aynada yakışıklıyım ama fotoğrafa gelince kötü çıkıyorum Bana insanlar bakınca Beni aynadaki gibi mi görüyor yoksa fotoğraftaki gibimi
Post automatically merged:

Hadi Bütün Foto Ters Çıkar Anlarımda 3 Harflimisin? QQEWQWE Bi Sen Terssin :D
Aga Tüm Fotoğraflarda tersim mesela tüm arkadaşlarım dış görünüşü gibi çıkıyor benım aynada baktığım tipimle fotoğraftaki ben değilim Kafayı sıyırcam
Beni dış görünüş olarak aynadaki tipimlemi yoksa fotoğraftaki tipimle mi görüyorlar HELP !

Moderatörün son düzenlenenleri:
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Beyler Ben anlatamadım Herhalde Herkez Benım gibi sorun yaşıyor. Mesela Ben Aynaya Bakınca Normal saçımı falan yapıyorum egolu olmayayım aynada yakışıklıyım ama fotoğrafa gelince kötü çıkıyorum. Bana insanlar bakınca Beni aynadaki gibi mi görüyor yoksa fotoğraftaki gibimi

İnsanların görüşleriyle neden hareket ediyorsun? Çek fotoğrafını efekt'te ekle at gitsin beğenen kabullenen böyle kabul etsin.

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İnsan kendini görmek istediği gibi görür :D demekki fotoğraftaki gibisin :(

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler Ben anlatamadım Herhalde Herkez Benım gibi sorun yaşıyor. Mesela Ben Aynaya Bakınca Normal saçımı falan yapıyorum egolu olmayayım aynada yakışıklıyım ama fotoğrafa gelince kötü çıkıyorum Bana insanlar bakınca Beni aynadaki gibi mi görüyor yoksa fotoğraftaki gibimi

Aga Tüm Fotoğraflarda tersim mesela tüm arkadaşlarım dış görünüşü gibi çıkıyor benım aynada baktığım tipimle fotoğraftaki ben değilim Kafayı sıyırcam
Beni dış görünüş olarak aynadaki tipimlemi yoksa fotoğraftaki tipimle mi görüyorlar HELP !
aynadaki gibi görüyorlardır reis bence ama seni nasıl görmek istiyorlarsa öylesindir mesela seni seviyosa sen ona zaten yakışıklısındır ama seni sevmiyorsa yakışıklı olsan bile sana çirkin der

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İnsanların görüşleriyle neden hareket ediyorsun? Çek fotoğrafını efekt'te ekle at gitsin beğenen kabullenen böyle kabul etsin.
Abi Ben anlatamicam İsteyen olursa aramızda kalmak şartıyla instagramdan atarım fotoğrafımı

Üye
7 HİZMET YILI
seni fotoğraftaki gibi görüyorlar sen aynaya alışıksın kendini hiç başkalarının gördüğü gözden görmüyorsun o yüzden ters fotonu görünce beğenmemiş olabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
seni fotoğraftaki gibi görüyorlar sen aynaya alışıksın kendini hiç başkalarının gördüğü gözden görmüyorsun o yüzden ters fotonu görünce beğenmemiş olabilirsin
Aynen kardeşim sağol Arkadaşlar Yazan herkeze teşekkür ederim Konu kapandı Çözüm arkadaşın dediği gibi

gösterirmisin
izzetxsad
Kanki senin Yorumunu unutmadım Ben Şey yapamam :D

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
iphonelerde ön kamere neden görüntümü ters çekiyor

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ayna efektinden bahsediyorsun sanırım onun için ayrı programlar var

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
işte ön kamerayı açınca kendimi düz görüyorum ama çekince ters oluyo görüntü yani işte bakış açısı degişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...