Aga Tüm Fotoğraflarda tersim mesela tüm arkadaşlarım dış görünüşü gibi çıkıyor benım aynada baktığım tipimle fotoğraftaki ben değilim Kafayı sıyırcamHadi Bütün Foto Ters Çıkar Anlarımda 3 Harflimisin? QQEWQWE Bi Sen Terssin
Beyler Ben anlatamadım Herhalde Herkez Benım gibi sorun yaşıyor. Mesela Ben Aynaya Bakınca Normal saçımı falan yapıyorum egolu olmayayım aynada yakışıklıyım ama fotoğrafa gelince kötü çıkıyorum. Bana insanlar bakınca Beni aynadaki gibi mi görüyor yoksa fotoğraftaki gibimi
aynadaki gibi görüyorlardır reis bence ama seni nasıl görmek istiyorlarsa öylesindir mesela seni seviyosa sen ona zaten yakışıklısındır ama seni sevmiyorsa yakışıklı olsan bile sana çirkin derBeyler Ben anlatamadım Herhalde Herkez Benım gibi sorun yaşıyor. Mesela Ben Aynaya Bakınca Normal saçımı falan yapıyorum egolu olmayayım aynada yakışıklıyım ama fotoğrafa gelince kötü çıkıyorum Bana insanlar bakınca Beni aynadaki gibi mi görüyor yoksa fotoğraftaki gibimi
Post automatically merged:
Aga Tüm Fotoğraflarda tersim mesela tüm arkadaşlarım dış görünüşü gibi çıkıyor benım aynada baktığım tipimle fotoğraftaki ben değilim Kafayı sıyırcam
Beni dış görünüş olarak aynadaki tipimlemi yoksa fotoğraftaki tipimle mi görüyorlar HELP !
Abi Ben anlatamicam İsteyen olursa aramızda kalmak şartıyla instagramdan atarım fotoğrafımıİnsanların görüşleriyle neden hareket ediyorsun? Çek fotoğrafını efekt'te ekle at gitsin beğenen kabullenen böyle kabul etsin.
Abi Ben anlatamicam İsteyen olursa aramızda kalmak şartıyla instagramdan atarım fotoğrafımı
Aynen kardeşim sağol Arkadaşlar Yazan herkeze teşekkür ederim Konu kapandı Çözüm arkadaşın dediği gibiseni fotoğraftaki gibi görüyorlar sen aynaya alışıksın kendini hiç başkalarının gördüğü gözden görmüyorsun o yüzden ters fotonu görünce beğenmemiş olabilirsin
Kanki senin Yorumunu unutmadım Ben Şey yapamamgösterirmisin
izzetxsad
Aynen kardeşim sağol Arkadaşlar Yazan herkeze teşekkür ederim Konu kapandı Çözüm arkadaşın dediği gibi
Post automatically merged:
Kanki senin Yorumunu unutmadım Ben Şey yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?