Tesla,da Vinci uykusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar aranızda bu uyku düzenlerini uzun süreli olarak deneyen oldumu.ve sonuçları için nasıl bir etki bıraktı. Şuanda kaç saat uyuyorsun gunde

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Valla bi ara denemiştim sonucunda 12 saat uyuyosun baya zor bi muhabbet bende olmuyo

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ben bilmiyorum şahsen bu iki şeyi ilk defa duydum ben genelde 8 saat stabil uyurum sabahları erken kalkarım size de tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
@Adc Main kardeşimizin dediği gibi düzenli bir uyku herşeyi çözer.

Bu kimileri için 6 saat, kimileri için daha uzun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Tekniği gördüm ama herkes için uygun olduğunu söyleyemem.Bünyeye göre değiştiğini düşünüyorum ortalama 7 saat uyuduğumda daha enerjik hissediyorum kendimi daha uzun uyuma sürelerine kıyasla.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben denedim bi etkisi olmadı hacı benim rutinime ters geliyordu zaten denemiş oldum

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
9-7 ideal benim için

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar aranızda bu uyku düzenlerini uzun süreli olarak deneyen oldumu.ve sonuçları için nasıl bir etki bıraktı. Şuanda kaç saat uyuyorsun gunde
Hocam denedim hiç bir işe yaramıyor yine vaktinde kalkamıyorsun yine uyku problemi gündüzleri uyukluyorsun falan. Yalanmış gibi geldi bana

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Onu bilmiyorum ama fluid dreams i tavsiye ederim yattıktan 30dk ile 3 saat arası bi süre sonra uynıyorsun sonra etrafta telefona veya hiç bir ışığa bakmadan 3 dakika geziniyorsun sonra geri uyuyunca beynin tam uyku moduna geçmiyor ve rüyalarını kontrol edebiliyorsun

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bazen 3 bazen 8 saat uyuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ben denedim ama alışamadım tempoya

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
benimde uyku düzenim bozuldu tekrar düzene sokmak için ne yapmam lazım
geceleri saat 2 ye 3 e kadar yatamıyorum sabahları 8 ila 11 arası uyanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kişinin günlük uyku süresi ve düzeni, kişisel gereksinimlerine ve yaşam tarzına bağlı olarak değişebilir. İdeal uyku düzeni ve süresi kişiden kişiye farklılık gösterebilir ben 10 saat uyuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Herkesin uyku süresi ve verimi aynı değil. Uyku evrelerine göre de uyandığın zaman uykulu-dinç hissetme durumu oluyor. Bunu bir araştırıp kendi üzerinde deneyip kaç saat uykunun yeterli olduğunu bilirsen daha iyi olur. Da Vinci uyku metodunu denemiştim ama gerçekten alışma süreci çok kötü. Gerçekten Tesla gibi bir adam değilsen o şekilde bir şeye girişmek çok saçma benim için. Hem az uyumak daha iyi diye bir kaide de yok. Einstein'in çok fazla uyuduğunu biliyoruz. Farklı uyku metodları da var. Kendi durumuna ve test sonucuna göre seçebilirsin. KhanAcademy'nin YouTube'da uyku evreleri ile ilgili bir videosu vardı. Tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...