- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
Evet hydra çok yardımcı oluyor buradaki çizgileri hydradan görmüştüm fakat neon tasarım yabancı kanallardan geliyor hydranın da yaptığı doğrudurHydra İsimli YouTube Kanalında Var Bunun Aynısı Yalnız
Ben 3 yıl önce bu işlere başlarken tek bir kanalın serisini bitirmek yerine birçok kanalı takip ettim onların arasından bunları tavsiye ederim:Önerdiğin grafik tasarım dersleri varmı ? bende yapmak isterim
Depolama yapmadan videoyu başlatıp sadece photoshop açık olacak şekilde tasarımı yapmaya başlayacam. Videoyu youtube'a yükleyip burda paylaşacam. İmkansız diyorsan deneyelim hemen.Adobe Photoshop
Post automatically merged:
Discordum var ordan ekran açabilirsin ayrıca 3 dakikada kimse yapamaz bunu 3 dakikada yapabilmen için kullanılanh tüm bileşenleri önceden dosyalaman gerekir
ben neden böyle yargı veriyorum derseniz ben de zamanında grafik tasarım ekiplerindeydim bu onlarca tasarımımdan bir tanesi iyi miyim kötü mü onu yorumlama hakkı elbet ki sizlerdedir.
senle aramızdaki son mesaj bu konuda olsun devamını özel mesaj olarak konuşuruz fakat ben youtube'un çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum discord veya twitch çok daha uygun olur canlı aktarabildiğin içinDepolama yapmadan videoyu başlatıp sadece photoshop açık olacak şekilde tasarımı yapmaya başlayacam. Videoyu youtube'a yükleyip burda paylaşacam. İmkansız diyorsan deneyelim hemen.
Yok dostum 15 dakkada kimse yapamaz, meydan falan dedin. Ben de 3 dakka dedim ama 2 dakka sürüyormuş buyur zaman kantılı videosu.senle aramızdaki son mesaj bu konuda olsun devamını özel mesaj olarak konuşuruz fakat ben youtube'un çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum discord veya twitch çok daha uygun olur canlı aktarabildiğin için
yeğenim videoyu hızlandırmşn saniye hızlı gidiyoYok dostum 15 dakkada kimse yapamaz, meydan falan dedin. Ben de 3 dakka dedim ama 2 dakka sürüyormuş buyur zaman kantılı videosu.
kankacım yalnız işin %20'lik kısmı neon vermede idi sen neon vermemişsin?Yok dostum 15 dakkada kimse yapamaz, meydan falan dedin. Ben de 3 dakka dedim ama 2 dakka sürüyormuş buyur zaman kantılı videosu.
Ringe ve meydana davet etme konusunun ironi olduğunu bir sen anlamadın herhalde kankacım?Yok dostum 15 dakkada kimse yapamaz, meydan falan dedin. Ben de 3 dakka dedim ama 2 dakka sürüyormuş buyur zaman kantılı videosu.
Güzel kardeşim bu işin eğlencesi budur. Neon dediğin şey glow efekti ve yapması 5-10 saniye falan sürüyorkankacım yalnız işin %20'lik kısmı neon vermede idi sen neon vermemişsin?
benimkiyle seninkini karşılaştır dediğim şeyi anlayacaksın yazılarda ve soldaki çizgilerde degrede kaplamayla birlikte neon ışık var
yani kendini daha fazla tatmin etme bu 3 dakikada olacak iş değil
Post automatically merged:
Ringe ve meydana davet etme konusunun ironi olduğunu bir sen anlamadın herhalde kankacım?
madem sen bunu gerçek sanıp aslında olmayan meydan okumama karşılık verdin o zaman ben de seni sürrealistik çalışmaya davet ediyorum gelecek "turda" da sen seçersin temayı 3 gün süremiz olsun sürrealistik çalışmayı tamamlamak için sonrasında paylaşırız kim daha çok beğenilir bakarız ne dersin?
ayrıca bu benim için bir rekabet değildir: farklı teknikler deneyerek ben de kendimi geliştirmiş oluyorum yazışmalarımıza şahsen verdiğim kalıp budur.
Ben gerçeküstücü bir çalışma yapacağım sen de gerçeküstücü(sürrealistik) bir tasarım yapabilirsin, sana kalmış.Güzel kardeşim bu işin eğlencesi budur. Neon dediğin şey glow efekti ve yapması 5-10 saniye falan sürüyor900 saniyede yapılması imkansız dediğin şey 100-150 saniyede yapılabiliyor anlayacağın. Davetini kabul ediyorum fakat 3 gün çok fazla. Konuyu belirle ve ne yapacağımıza karar ver ben her şeye varım. 48 saat sonra ayrı konu olarak açarız. Yorumlara göre sonuca varırız
Ama bir konu belirlememiz gerekiyor. Sürrealistik dediğin zaman akla milyon tane şey geliyor. kimizin de aynı konu üzerine tasarım yapmamız daha mantıklı olur.Ben gerçeküstücü bir çalışma yapacağım sen de gerçeküstücü(sürrealistik) bir tasarım yapabilirsin, sana kalmış.
Dediğin gibi yorumlardan sonuca varırız ben de her şeye varım.
valla benimki muhteşem gidiyor ama daha %7 civarı bitirebildim.güzel espiri kanka yanlız vox ile kapışmanızı bekliyorum merakla
foruma baktıysan eğer benimde bu konularda bilgili oldugumu görmüşsündür fakat böyle kendime aşırı güvenen insanlardan değilim yani işimi yapar sunarım. vox un yaptıgı işler aşırı hoşuma gidiyor bir çoğu diyim başarılı bir arkadaşımız seni pek bilmiyorum ama vox dan aşırı beklentiliyimvalla benimki muhteşem gidiyor ama daha %7 civarı bitirebildim.
ve sanırım hız konusunda vox benden 6 kat daha hızlı bakalım yetiştirebilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?