TFT 3 serseri eldiveni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Tft'ye özel kategori bulamadım buraya açıyorum. Adamın biri oyunda 3 serseri eldiveni bulmuştu. Hani iki ışıltılı eşya veriyor az buz bir şey de değil. Eklentilerinin hiçbiri de bununla alakalı değil. Böyle bir şeyin hilesi mi var yoksa mümkün mü?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aga bi hile varda bunla alakalı mı bilmiyorum da tamamen şans ya banada olmuştu aynısı şansın varsa

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Aynı şey benim de başıma geldi ve ben de kendime aynı şeyi sordum.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hayır, bunun hilesi mümkün değil.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tf kartını seçerek oyuna girmiştir ve eklenti olarak da her 2 eldiven birleştirdiğinde serseri eldiveni yapan bir eklenti var onu almıştır böylece tf kartından dolayi sürekli itemleri değiştiği için her eldiven geldiğinde birleştirip serseri eldiveni yapmıstır bu kadar basit bende kullanıyorum bunu her o özellik kartı geldiğinde hilelik bir şey yok

Üye
2 HİZMET YILI
tf kartını seçerek oyuna girmiştir ve eklenti olarak da her 2 eldiven birleştirdiğinde serseri eldiveni yapan bir eklenti var onu almıştır böylece tf kartından dolayi sürekli itemleri değiştiği için her eldiven geldiğinde birleştirip serseri eldiveni yapmıstır bu kadar basit bende kullanıyorum bunu her o özellik kartı geldiğinde hilelik bir şey yok
Bunu kesinlikle deneyeceğim. Bayağı iyimiş :soner:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...