TGB Bypass Cerberus 1.4.3 New Update (10 Min Ban Fix)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben bulamıyorum adresleri acaba buraya Tencent Gaming Buddy güncel bypass adresiyle hile url sini bırakabilir misiniz,teşekkürler.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güncel oyun hilesi burada mevcut ancak Bypass maalesef güncel değil ve güncellenmesi de zaman alacak. İyi forumlar

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bypass olmadan da kullanabilir miyiz

Evet bypass olmadan da sıkıntısız oynayabilirsiniz ki zaten 2 oyunda bir hile ile karşılaşırsın. Henüz GemeLoop yapılandırmalara başlamadı bir cheat engelleyici geleceği söyleniyordu BattlEye tarzında lakin henüz gelişme yok. Önüne geçileceğini sanmıyorum ama Bypass konusu şu an askıda. Ld Player emülatöründe daha sıkıntısız çalışan (GameLoop'da da çalışıyor) bir Bypass var şu an Cerberus'un yapımcısı da ona da isterseniz yeni sürüm gelene kadar şans verin diyor. apk adı BypassMe aratıp bulabilirsin, yapım videosu da mevcut. Konusunu açacaktım ancak erken fix yiyeceğini düşündüğüm için açmadım. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet bypass olmadan da sıkıntısız oynayabilirsiniz ki zaten 2 oyunda bir hile ile karşılaşırsın. Henüz GemeLoop yapılandırmalara başlamadı bir cheat engelleyici geleceği söyleniyordu BattlEye tarzında lakin henüz gelişme yok. Önüne geçileceğini sanmıyorum ama Bypass konusu şu an askıda. Ld Player emülatöründe daha sıkıntısız çalışan (GameLoop'da da çalışıyor) bir Bypass var şu an Cerberus'un yapımcısı da ona da isterseniz yeni sürüm gelene kadar şans verin diyor. apk adı BypassMe aratıp bulabilirsin, yapım videosu da mevcut. Konusunu açacaktım ancak erken fix yiyeceğini düşündüğüm için açmadım. İyi forumlar
teşekkür ederim bilmeyenler de öğrenmiş oldu deneyeceğim bypassme yi..
Post automatically merged:

BAN YEME RİSKİN VAR 1 SEZONDA HİLESİZ OYNAYIN
ne demek ban yeme riskin var?
karşıysanız neden burdasınız (iddaa etmiyorum)

Üye
6 HİZMET YILI
hıleyı kullanmayın arkdaşlar ban yersınız bıraz evvel bende banlandım

memorynın hılesındende ban atıyor artık hılesız bır sezon hadı bıleklere kuvvet :)

bypass me yı uplayacagım uplaoad sıtesıne kullanırken yınde dıkkatlı olun ld playerda daha etkın çalışıyor kolay gelsın

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Royal Pasım var hilem var hiç sıkıntım yok kim daha ne ister abarmadan oynuyorum ban falanda yok kafa raha emilatör degilim telefonum ben

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben ban yedim bypass sız hile kullandım yeme diye söylüyorum
Oow teşekkür ederim o duyguyu bende tattım maalesef bypass olmasına ragmen hemde normal oynasak daha iyi olabilir artık sanırım arkadaş da ban yemiş,teşekkr ederim bilgilendrme için.
Şöyle bişey söylemek istiyorum karşımızda ki rakip oyuncular gıcıklığına belki varsa (hile bakımından) diyerek rastgele şikayette bulunabiliyorlar..
Tesadüfen ban yemiş olabilirsin yasin00..

Üye
6 HİZMET YILI
rootlu emulator ıstıyor yapıyorum ama olmuyor ld playerdada çalıştıramadım yardımcı olabilecek var mı

Czech burdamısın bana yardımcı olur musun lütfen bypassme hakkında

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...