Onaylı Üye
Valla bende karşılaşmadım bir sorunda 1.4.1 i kullanıyorum
Bugün 1.4.3 sürümü ile denedim ve bir maç attım. 1.4.2 sürümü ile denedim maç sonuna gelmeden ban yedim. 1.4.1 ile de 1 saat oynadım bir sorun yaşamadım lobide iken birden attı onda da ban yedim. Bu büyük ihtimalle oyunun minik güncellemeleri ile gerçekleşen bir durum ve artık otomatik olarak sistem ban kuyruğuna alıyor. Yedek hesabın ile sürümlerin hepsini de dene ancak hosts ve sürüm değiştirirken ki .apk verilerini her defasında yeniden silmeyi unutma. Bizi de bilgilendirir isen sevinirim
reis sabahtan beri oynuyorum 1.4.3 ile bi sorun yok kartal göz silah ünvanı görevlerini yaptım bile çok işime yaradı![]()
1.4.1'i yaklaşık 2 saat test ettim main hesap. Dword Esp ara sıra ext aımbot ortalama 7 8 kıll bır hata almadım. Her mactan sonra cıkıp dns yenıledım.Hile olarak hangi özelliklerini açıyorsun? Ve Xposed sürümü nedir hocam? Bir problem yaşamayan kişilere özellikle sürüm ve bu tarz soruları soruyorum çünkü hosts dosyasından yahut hilenin bazı özellikleri yüzünden takılıyor olabilir kuyruğa.
1.4.1'i yaklaşık 2 saat test ettim main hesap. Dword Esp ara sıra ext aımbot ortalama 7 8 kıll bır hata almadım. Her mactan sonra cıkıp dns yenıledım.
discord adresini yollayabilir misin ?1.4.1'i yaklaşık 2 saat test ettim main hesap. Dword Esp ara sıra ext aımbot ortalama 7 8 kıll bır hata almadım. Her mactan sonra cıkıp dns yenıledım.
Dns yenilemek nasıl oluyor nasıl yapılıyor?discord adresini yollayabilir misin ?
baştan host dosyanı attıktan sonra oyunu kapatana kadar geçerli sanırım dimi?@hsylvia Hosts dosyasını değiştirmek de aynı mantığa geliyor genelde. Her oyun sonrasında bulunan hosts dosyasını C: Windows / System32 / Driver / Etc içine atıyorsun.
baştan host dosyanı attıktan sonra oyunu kapatana kadar geçerli sanırım dimi?
tekrar oyunu açacağımda yeniden yapmam gerek,biliyorum da acaba ilk bypass yapacağım için soruyorum oyunun önbelleğini silmem gerekir mi asıl hesabımla girdiğim için önceden veriyi silmem gerekmiyordur umarım,teşekkürler.
çok teşekkürler,bende 1.4.3 denemeye karar vermiştim zaten.
Rica ederim, herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olmaya çalışırız. İyi forumlar[/QUOTE
Acaba sizler de TGB emülator içinden mi indiriyorsunuz Es D.Yöneticisini falan?
Çünkü bende bir kerede olmuyor,başka dosyalar indiriyor da..
alıntı yapmışsınız ama yazı yok