TGB Cerberus Bypass Hakkında Önemli Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
1.4.1 kullananlar genelde problemsiz kullanıyor galiba ama çok değişken var gibi. Hangi hileyi kullandıkları da önemli hangi özellikler ile otomatik aim ve recoil olmadı surece bir sıkıntı yaratmadı henüz bende. Dün sadece 2 mac aımbot açtım direk 10dk banı gomdu.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Umarım bypassı hiç güncellemez. En azından mobilciler bir nebze rahatlar. Bypass için farklı workaround bulamayan arkadaşlar için söylüyorum: HvH için hazırlanın :)

Üye
7 HİZMET YILI
Bugün 1.4.3 sürümü ile denedim ve bir maç attım. 1.4.2 sürümü ile denedim maç sonuna gelmeden ban yedim. 1.4.1 ile de 1 saat oynadım bir sorun yaşamadım lobide iken birden attı onda da ban yedim. Bu büyük ihtimalle oyunun minik güncellemeleri ile gerçekleşen bir durum ve artık otomatik olarak sistem ban kuyruğuna alıyor. Yedek hesabın ile sürümlerin hepsini de dene ancak hosts ve sürüm değiştirirken ki .apk verilerini her defasında yeniden silmeyi unutma. Bizi de bilgilendirir isen sevinirim

reis sabahtan beri oynuyorum 1.4.3 ile bi sorun yok kartal göz silah ünvanı görevlerini yaptım bile çok işime yaradı :)

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
reis sabahtan beri oynuyorum 1.4.3 ile bi sorun yok kartal göz silah ünvanı görevlerini yaptım bile çok işime yaradı :)

Hile olarak hangi özelliklerini açıyorsun? Ve Xposed sürümü nedir hocam? Bir problem yaşamayan kişilere özellikle sürüm ve bu tarz soruları soruyorum çünkü hosts dosyasından yahut hilenin bazı özellikleri yüzünden takılıyor olabilir kuyruğa.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu olay diğer sürümlerde'de çalışıyor 1.4.1 h & 1.4.2 & 14.3 olsun ve algoritması tam olarak anlaşılamadı bir kaç test sonucunda bunun kendi düşüncem olarak hileden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ben genelde sadece ESP kullandığım için hiçbir sorun yaşamıyorum.
Eğer 10 dakikalık banlar alıyorsanız biraz legit yani fazla leş almadan oynamaya çalışın.
NOT: Bazılarında 20 leş alsa bile düşmüyor bu tamamen sanırsam report sayısının azlığından veya anti-ban gibi önlemler alındığı için oluyor.
Ayrıca Cerberus'un dediği gibi dns önbelleğini sıfırlayıp internete res atmayı unutmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile olarak hangi özelliklerini açıyorsun? Ve Xposed sürümü nedir hocam? Bir problem yaşamayan kişilere özellikle sürüm ve bu tarz soruları soruyorum çünkü hosts dosyasından yahut hilenin bazı özellikleri yüzünden takılıyor olabilir kuyruğa.
1.4.1'i yaklaşık 2 saat test ettim main hesap. Dword Esp ara sıra ext aımbot ortalama 7 8 kıll bır hata almadım. Her mactan sonra cıkıp dns yenıledım.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
1.4.1'i yaklaşık 2 saat test ettim main hesap. Dword Esp ara sıra ext aımbot ortalama 7 8 kıll bır hata almadım. Her mactan sonra cıkıp dns yenıledım.

Genelde 1.4.1 ile daha verimli olduğunu söyleyenlerin sayısı artıyor :) Teşekkürler

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@hsylvia Hosts dosyasını değiştirmek de aynı mantığa geliyor genelde. Her oyun sonrasında bulunan hosts dosyasını C: Windows / System32 / Driver / Etc içine atıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
@hsylvia Hosts dosyasını değiştirmek de aynı mantığa geliyor genelde. Her oyun sonrasında bulunan hosts dosyasını C: Windows / System32 / Driver / Etc içine atıyorsun.
baştan host dosyanı attıktan sonra oyunu kapatana kadar geçerli sanırım dimi?
tekrar oyunu açacağımda yeniden yapmam gerek,biliyorum da acaba ilk bypass yapacağım için soruyorum oyunun önbelleğini silmem gerekir mi asıl hesabımla girdiğim için önceden veriyi silmem gerekmiyordur umarım,teşekkürler.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
baştan host dosyanı attıktan sonra oyunu kapatana kadar geçerli sanırım dimi?
tekrar oyunu açacağımda yeniden yapmam gerek,biliyorum da acaba ilk bypass yapacağım için soruyorum oyunun önbelleğini silmem gerekir mi asıl hesabımla girdiğim için önceden veriyi silmem gerekmiyordur umarım,teşekkürler.

Hayır önceden ön belleği silmene gerek yok zaten ön bellek sadece emülatörü temize çıkartır ve seni eski sürümüne yönlendirerek son sürümünü de otomatik olarak yükler. Bir nevi yüzüne su çalıyor emülatörün ancak senin yerinde olsam yedek bir hesap ile 1.4.3 denerim bir iki oyundan sonra herhangi bir sıkıntı yaşamaz isen kendi main hesabınla oynar daha sağlama almış olursun kendini. Hosts dosyanı da bir defa yenileye bilirsin onda da bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok teşekkürler,bende 1.4.3 denemeye karar vermiştim zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Rica ederim, herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olmaya çalışırız. İyi forumlar[/QUOTE
Acaba sizler de TGB emülator içinden mi indiriyorsunuz Es D.Yöneticisini falan?
Çünkü bende bir kerede olmuyor,başka dosyalar indiriyor da..

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

Evet Emülatörü açıp oyuna gireceği esnada ilk gelen ekrandan Emülatörün sağ tarafında en altta bulunan geri ile Apk'ların yüklü olduğu ana ekrana gelerek F9 bas ve Browser girerek ES File indir kurulumunu yap. Ondan sonra gerekli apk'ları aracılığı ile yüklersin. Hatta burada ki konu içeriğinde ki video daha açıklayıcı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
alıntı yapmışsınız ama yazı yok

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
alıntı yapmışsınız ama yazı yok

Evet Emülatörü açıp oyuna gireceği esnada ilk gelen ekrandan Emülatörün sağ tarafında en altta bulunan geri ile Apk'ların yüklü olduğu ana ekrana gelerek F9 bas ve Browser girerek ES File indir kurulumunu yap. Ondan sonra gerekli apk'ları aracılığı ile yüklersin. Hatta burada ki konu içeriğinde ki video daha açıklayıcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...