TGB Pubg Mobile ZG-ByPass Update 0.13.0 (New Version)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba sevgili Memory Hackers ailesi. Bilindiği üzere yeni bir güncelleme geldi ve alışık olduğumuz Cerberus Bypass sahibi tarafından bir açıklama gelmişti ve artık yeniden ücretsiz bir şekilde çıkarmayı düşünmediğini söylemişti. Bir farklı yöntem olarak sizlere ZG-DEATH V4 karşımızda.

:not:

Aşağıda ki videoda anlatımı gayet basit bir şekilde sunulmuştur. Forumda da deneyen arkadaşlar @MadaraUchiha mevcut ve onlara da test edip sorun olmadığını söyledikleri için teşekkür ediyorum.

Yedek bir hesabınız ve forumda bulunan Tencent Gaming Buddy PUBG Detection Bypass 0.12.5 Update konusunda ki hosts dosyasını da indirip C: Windows / System32 / Drivers / Etc içerisine atmanızı da tavsiye ederim.

Kullanımında zorlanan arkadaşlar için yorumlarda elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Bazı bilgisayarlar da zaman aşımı hatası gelebilir, fazla link ve isim vermek istemiyorum bunlar için de internette konu başlığında ki Bypass adını yazarak sonuçlar bulabilirsiniz.

Hile içeriğinde herhangi bir Antiban sistemi bulunduğunu düşünmüyorum. %100 Ban yememe riskiniz yoktur diyemem. Önceliğiniz mutlaka yedek hesaplarınız olsun. Konusu çok merak edilip, araştırıldığı için konuyu ve yöntemi paylaşıyorum.

Cerberus Bypass için yapımcısı olan Ciceron'dan da açıklama geldi. 0.13 güncellemesi için bir kaç gün içerisinde yeni bir sürümünü çıkartacak. İsteyen arkadaşlar Cerberus güncellemesini beklesinler. Şahsım adına daha güvenilir ve daha sorunsuz olacaktır.

Hile şahsım ve Memory Hackers'a ait değildir, yapacağınız herhangi bir yanlış işlem sonucundan şahsım ve Memory Hackers sorumlu değildir!!.

Video Giriş İntrosu Hariç bana ait değildir.! Videoda ki bazı gereksiz yerleri kesip, düzenleyerek sizlere sunuyorum.

:video:

:indir:

Bypass İndirme Linki

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

virussss.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
benim bypasstan dolayı 3 hesabım ban yedi , pek güvenemiyorum bypasslara artık

Konuda da notlar kısmında olduğu gibi Yedek bir hesap ile denenmesini bu yüzden istiyoruz. %100 antiban içerir diyemeyiz, kesinlikle ban riski her şeyde mevcut. İyi forumlar

Üye
7 HİZMET YILI
Kullanmanızı önermem tabi ban yemek istemiyorsanız !
3 hesap denedim 3'üde ban yedi - 1 fake - 1 guest - 1 de origin

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ban yiyen var yemeyen var neye göre yapıyor bu ayrımı anlamadım

ogo

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
acele etmeyip cerberusu beklemek mantıklı.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaş acele etmeyin bekleyin buradaki insanlar bize en iyisini veriyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Acele etmıyoruz zaten sadece bılgı vermek amaçlı bna yedırdıgını soyluyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...