The Fault in Our Stars İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
MV5BNTVkMTFiZWItOTFkOC00YTc3LWFhYzQtZTg3NzAxZjJlNTAyXkEyXkFqcGdeQXVyODE5NzE3OTE@._V1_.jpg

:yazı:

The Fault in Our Stars, John Green'in aynı adlı romanından uyarlanmış bir film. İki genç kanser hastası olan Hazel ve Gus'un hayatlarına odaklanıyor. Film, dramatik unsurları, romantizmi ve gençlik hikayesi ile birleştiriyor.

Birçok insana göre, film yalnızca bir "gençlik filmi" olmakla kalmıyor, aynı zamanda "kalp kırıklığı" ve "sevgi" üzerine de derin bir düşünce sunuyor. Shailene Woodley ve Ansel Elgort'un oynadığı Hazel ve Gus karakterleri, seyircileri güçlü bir şekilde etkiliyor.

The Fault in Our Stars, özgünlüğü, hikayesi ve karakterleriyle sıradışı bir film. John Green'in kitabından uyarlandığı için, film hikayenin ruhunu yansıtıyor ve seyircileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Filmdeki diyaloglar oldukça çarpıcı ve etkileyici. Ayrıca, film müziği de oldukça başarılı.

Ancak, film eleştirmenleri arasında bazı tartışmalara yol açtı. Bazıları filmi sadece "duygusal sömürü" olarak değerlendirirken, diğerleri filmin hikayesi ve karakterleri ile özgünlüğünü övüyor. Bana sorarsanız, film oldukça etkileyici ve gerçekten güzel bir hikaye anlatıyor.

The Fault in Our Stars, dramatik unsurları, romantizmi ve gençlik hikayesi ile birleştiren bir film. Şiddetle tavsiye ederim.

IMDB Puanı: 7,7/10

:resim:

MV5BNTUxMDYyNTIxMF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTU5MDA3MTE@._V1_QL75_UX500_CR0,47,500,281_.jpg

original.jpg

maxresdefault.jpg

:video:

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
The Fault in Our Stars filmini izlediğimde gerçekten çok etkilendiğimi söyleyebilirim hikayesi oldukça dokunaklı ve karakterlerin duygusal yolculuğu seyirciyi derinden etkiliyor ayrıca filmin müzikleri de hikayenin duygusal tonunu tamamlıyor

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kesinlikle izlemelisin diyeceğin bir film mi knk? pek vaktim olmuyor ama bilemedim şimdi hele ki bu tarz duygusal filmlere hiç vaktim yok gibi çok cabuk sıkılan birisiyim zaten :D
MV5BNTVkMTFiZWItOTFkOC00YTc3LWFhYzQtZTg3NzAxZjJlNTAyXkEyXkFqcGdeQXVyODE5NzE3OTE@._V1_.jpg

The Fault in Our Stars, John Green'in aynı adlı romanından uyarlanmış bir film. İki genç kanser hastası olan Hazel ve Gus'un hayatlarına odaklanıyor. Film, dramatik unsurları, romantizmi ve gençlik hikayesi ile birleştiriyor.

Birçok insana göre, film yalnızca bir "gençlik filmi" olmakla kalmıyor, aynı zamanda "kalp kırıklığı" ve "sevgi" üzerine de derin bir düşünce sunuyor. Shailene Woodley ve Ansel Elgort'un oynadığı Hazel ve Gus karakterleri, seyircileri güçlü bir şekilde etkiliyor.

The Fault in Our Stars, özgünlüğü, hikayesi ve karakterleriyle sıradışı bir film. John Green'in kitabından uyarlandığı için, film hikayenin ruhunu yansıtıyor ve seyircileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Filmdeki diyaloglar oldukça çarpıcı ve etkileyici. Ayrıca, film müziği de oldukça başarılı.

Ancak, film eleştirmenleri arasında bazı tartışmalara yol açtı. Bazıları filmi sadece "duygusal sömürü" olarak değerlendirirken, diğerleri filmin hikayesi ve karakterleri ile özgünlüğünü övüyor. Bana sorarsanız, film oldukça etkileyici ve gerçekten güzel bir hikaye anlatıyor.

The Fault in Our Stars, dramatik unsurları, romantizmi ve gençlik hikayesi ile birleştiren bir film. Şiddetle tavsiye ederim.

MV5BNTUxMDYyNTIxMF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTU5MDA3MTE@._V1_QL75_UX500_CR0,47,500,281_.jpg

original.jpg

maxresdefault.jpg

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
kesinlikle izlemelisin diyeceğin bir film mi knk? pek vaktim olmuyor ama bilemedim şimdi hele ki bu tarz duygusal filmlere hiç vaktim yok gibi çok cabuk sıkılan birisiyim zaten :D
Dram filmi seviyorsan kesinlikle izlemelisin. Çok duygusal ama sıkmıyor benim puanım 6,5

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyunculuk ve hikaye çok iyiydi mutlu son beklerdim ağlamaklı bir film...

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Ben de sana bir film öneriyim, ''Nefesini Tutma''

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

original.jpg

maxresdefault.jpg

Pek sevmiyorum böle romantik drama türlerini ama flim'in görünüş bakımından güzel bi vibe'ı var İnceleme kaliteli olmuş bi bakacağım flime.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dramı ağır bi film dram romantik seven izlesin

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Film gerçekten John Green'in kitabının ruhunu yansıtıyor ve seyirciyi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Kesinlikle en sevdiğim "gençlik" filmlerinden biri.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Film, romantizm, dram ve komedi gibi farklı duygusal tonları bir arada barındırıyor. Ayrıca, filmin mesajı olan hayatın değerini anlama ve sevmenin önemi, izleyicilerde derin bir etki bırakıyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Film, dram, romantizm açısından fazlasıyla doluydu. Açıkcası beni kitabı kadar etkilemedi ama öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dram sevenler için tavsiye edebilirim beni tam olarak sarmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...