İts Adventure Time
Süper Üye
Merhaba , bugün sizlere
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
oyununda yerliler hakkında bilgi vereceğim. The Forest Endnight Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir
Giriş Yap
Giriş Yap
. Özellikle arkadaşlarınızla vakit geçirmek içinoldukça eğlenceli ve keyifli bir oyundur. Oyun hakkında türkçe kaynaklı bilgiler olmadığından sizler için yerliler hakkındaki bilgileri topladım ve derledim.
Bu listede büyük mutantlar yoktur sadece grup halinde dolaşan insanımsı yerliler ve mutanlar bulunmaktadır neden büyük mutantları eklemedin diye sormayınız.
*Bilgilerin tamamı bana ait değildir. Yabancı kaynakları türkçeleştirerek elde edilmiştir.
*Bİlgiler The Forest Gamepedia'dan benim tarafımdan çevrilmiştir.
*Görseller bana aittir.
*Bilgiler %100 bana ait olmasalarda %35 civarında oyun deneyimlerime dayanarak elde ettiğim bilgilerdir.
Sınıflar
| İsimler | ||
| Skinny Cannibal (Sıska Yamyam) | Açlıktan ölmek üzere olan yamyamlardır, aç oldukları için agresiftirler ve size tolerans göstermeden direkt saldırıya geçerler. Normal yamyamlara göre düşmancıl bir sınıftır. Bu yamyam sınıfı normal yamyamlara göre çok zayıftırlar, kirle ve kanla kaplıdırlar ve kıyafet giymezler. Normal yamyamlar oyuncuya saldırırken kısık hırıltılarla ve zarar gördüklerinde çığlık atarlarken, bu yamyamlar aç olduklarından manyakça kahkahalar atarlar. Diğer sınıflarla birlik olduğu nadiren görülür fakat , size düşman olduğu kadar diğer sınıflara da düşman olabilirler ve savaşın ortasında bir anda size saldırırken diğer sınıflara saldırdığı görülür. Kendi takımına saldırdıkları da görülür. O kadar açtırlar ki savaş ortasında yerdeki hayvan ve yamyam cesetleri varsa onları yedikleri görülür. Bu yamyamlar 5'li takımlar halinde dolaşırlar ve savaş düzeni düzensizdir çünkü başlarında takım lideri yoktur. Bu sebeple biri savaşırken biri kaçabilir. Diğer yamyamlardan kolayca ayırt edilirler çünkü koşarken ellerini de kullanırlar. Daha hareketlidirler ama güçsüz ve silahsız olduklarından çok zarar veremezler. |
|
| Regular Mutant (Sıradan) | En yaygın yamyam sınıfıdır, ormanda sıklıkla karşınıza çıkarlar. 2-4 Arası kişi sayısıyla devriye gezerler. Yamyam sınıfları arasındaki ana sınıf bu sınıftır. Bu yamyam sınıfının başında 1 lider bulunur ve sırt bölgelerinde kurukafa kesilmiş kollar taşıdıkları için (Taşıdıkları şeyler değişkendir) tanınması kolaydır. Erkek grubu Diskler , takılar, değişik süsler giyerler ve ilkel silahlar kullanırlar. Kadınlar gurubu genelde çıplaktırlar ve bazen etek giyerler. Oyuna yeni başladığınızda bu sınıf size direkt saldırmaz dışarıdan sizi incelerler, sizin onlara saldırgan bir durum sergilediğiniz taktirde onlar da saldırgan bir şekilde karşılık verirler. Eğer siz onlara saldırmazsanız ve herhangi bir sopayla yanlarında sürekli blok yaparsanız size saldırmazlar. Düşmanca davranırsanız onlar da öyle davranacaklardır. Liderler bu sınıfın en önemli kişidir çünkü hasar, dayanıklılık ve saldırıdan kaçınma bakımından grubun diğer üyelerinden üstündürler. | |
Painted Mutant(Boyalı Yamyam) | Dış görünüş olarak benim en sevdiğim sınıftır. Bu sınıf kendine has dış görünüşe ve fiziksel özelliklerine sahiptir. Diğer sınıflar mağaradan dışarı çıkıp evrimleşip son hallerini alırlar ancak bu sınıf diğerlerinin aksine mağaradan çıkmamışlardır bu sebeple kendilerine has bir sınıftır. Kolay kolay karşınıza çıkmazlar fakat çıktıklarında sizi zorlayabilecek türde yamyamlardır. Gruplarında hem dişi hem de erkek yamyamlar bulunur. Bu boyalı yamyamları diğer sınıflardan ayırt etmek kolaydır. Çünkü vücutlarında küçük küçük haç işaretleri vardır ve vücutları bembeyazdır. Fiziksel özellikler bakımından maskeli yamyamlardan düşük, ancak sıradan yamyamlara kıyasla daha üstündürler. | |
Fire Mutant | Bu türler genelde yalnız başlarına dolaşmazlar diğer sınıfların yanlarında geldikleri görünür, İsminde olduğu gibi molotof kokteyli yakarak size fırlatırlar veya yanıcı şeyleri yakıp size fırlatırlar öldürmesi çok zor değildir fakat hasar oranı yüksektir. | |
Dynamite Mutant | Bu türler isminde olduğu gibi dinamit ile dolaşırlar. Diğerlerinin içeri girebilmesi için bu türler savunmanızı patlatarak diğer yamyamların içeri girmesini sağlar. Dinamit kullandığı için hasar oranı ve alanı oldukça geniştir. Eğer Base'iniz saldırı altındaysa ve grupların içinde bu tür varsa ilk önce onu öldürmenizi öneririm çünkü tölerans tanırsanız yapmak için saatlerinizi verdiğiniz savunma hattınız yararak geçerler. Eğer dinamite maruz kalırsanız sizi yere uçurur ve canınızın neredeyse %80-85ini alır. Canınız az is direkt öldürür. En tehlikeli türlerdendir! | Bu tür oyunu aşırı zorlaştırdığı ve adil olmadığı için oyundan kaldırılmıştır. |
Masked Mutant(Maskeli Yamyam) | Bu türleri sıska maskeli yamyamlar ile karıştırmayın bunlar sıska olan yamyamlardan daha iri ve uzun boyludur. Yüzlerinde uçak yolcularının yüzlerinin yüzülüp diktikleri maskeler bulunur ve rahatsız edici bir tipleri vardır. En ürkütücü türlerdendir. Davranışları sıradan yamyamlar ile aynı sayılır, sıska maskeliler gibi koşarken ellerini kullanmazlar normal bir şekilde koşarlar. Aralarında kavga etseler bile kendi türlerini yerde bırakmazlar çekip kurtarırlar. Bu sınıf oyunda 22. güne ulaştıktan sonra ortaya çıkmaya başlarlar ve bazı zayıf yamyamların yerlerini alırlar. 2-5 Kişi arası devriye gezerler ve ortaya çıktıklarından sonra soluk yamyamların yerlerini alırlar. | |
Pale Mutant(Soluk Yamyam) | Soluk yamyamlar genelde mağaralarda bulunurlar. Bu sınıf genelde normal insan gibi hareket ederler. Bu sınıfın da sıska türleri vardır. 1-5 arası kişiyle devriye gezerler , oyunun başlarında tek görme şansınız vardır. Mağaralarda yarasalar gibi tavanda asılı oldukları görünürler, mağaralardaki cesetleri kafatası mumlarını onlar mı yapıyor bilinmiyor fakat öldüğünüzde sizi mağaraya götürüp iple astıkları için ben onların yaptığını düşünüyorum. 6. günden sonra yüzeyde görülmeye başlarlar. |
Son düzenleme: