Arkadaşlar driver booster 7 programına ***** yapayım derken bi siteden virus indirdim ve bilgisayarım çok kötuleşti ve şu an bunu yazaken bile the goodcaster diye bi site kendiliğinden açılıyor ve bir turlu kurtulamadım şu virusten defender ve benzeri şeyler bile kullandım ve format atmak istemiyorum ne yapmam lazım?
dostum kimse babasının hayrına ***** paylaşmaz (ben indirdim hiç bir şey yok diyenler) 1 ay sonra ekran kartınız yanınca görüşürüz.
-----------------------------------
Her Neyse Eğer İnternetten İndirme Yapabiliyorsan
Eğer Onuda Yapamıyorsan İnternet Kafeden veya Arkadaşından USB Belleğe Taşınabilir Virüs Programları Kur, Bilgisayarını Güvenli Modda Çalıştır ve Bilgisayarını Temizle
eğerki Dosya konumunu açabiliyosan silebileceğini sil ve görev yöneticisinde görünüyosa sağ tıklayıp işlem ağacını sonlandır de ancak böyle çözülebilir
youtube yaz telefonun varsa usb yada DVD varsa yaz mesela usb ile format atma diye format atılırken usb ile rufuls programı olur DVD ile hiç format atmadım ama sen genede bir youtube bak bence
IObit vs. programları pc den kaldır , sonu mavi ekranla bitiyor eninde sonunda. Adw cleaner ve malwarebytes programlarını indir virus temizleyene kadar tarat pc yeniden baslat sorunun cozulmezse burdayi(m)z