The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
- Ödüller
- 10
- Sosyal
4 HİZMET YILI
Oyun, sıradan görevleri yerine getirme konusunda oldukça başarılı, ancak temel bir sorunu vardır: hissettirdiği duygu yoktur. Dünya dışı bir ayarı ve insanların yerini alan robot karakterlerin varlığı, oyunu duygusal olarak boşaltır.
"The Last Worker" oyununda, üretim hattındaki birçok görevi tamamlamalıyız. Örneğin, birçok malzemeyi taşıyıp teslim etmeliyiz. Bunun yanı sıra, çeşitli ekipmanların tamirini yapmalı ve hatadüzeltme işlemlerine katılmalıyız. Görevler zamanla daha da zorlaşır ve oyuncunun becerilerini test eder.
Görevlerin tamamı zaman sınırlıdır, bu nedenle oyuncuların görevleri tamamlamak için zaman yönetimi yapması gerekmektedir. Her seviye, oyuncunun işleyişini geliştirmesi için daha fazla zaman sağlar, ancak bu, oyunun çok daha zor olduğu anlamına gelmez.
Oyunda, birçok farklı bölüm ve seviye bulunur. Her seviye, oyuncuların farklı malzemeleri taşımasını, ekipmanları tamir etmesini veya çeşitli hataları düzeltmesini gerektirir. Görevlerin her biri farklı puanlar kazandırır, bu nedenle oyuncuların en yüksek puanı almaya çalışması gerekir.
Oyunun en büyük sorunu, çok monoton olmasıdır. Zamanla, oyuncular aynı görevleri tekrar tekrar yaparlar ve bu, oyuncuların motivasyonunu düşürür. Ayrıca, oyunun duyusal bir boşlukta hissettiriyor olması da can sıkıcı.
"The Last Worker", üretim hattı simülasyonu türüne ilgi duyanlar için oldukça eğlenceli olabilir, ancak duygusal bir bağ kurmak isteyenler için hayal kırıklığı yaratabilir.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
- MİNİMUM:
- İşletim Sistemi: Windows 10 / 11
- İşlemci: Intel Core i5-2300 | AMD FX-4350
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 570, 1 GB | AMD Radeon HD 7850, 2 GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
- VR Desteği: Valve Index and Meta Quest/Rift supported. Does not support HTC Vive.
Steam Fiyatı: 190 TL