İnceleme The Legend of Heroes: Trails to Azure İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
EGS_TheLegendofHeroesTrailstoAzure_NihonFalcom_S1_2560x1440-40b6486c6939f91d5022f16e234063cc

:yazı:
The Legend of Heroes: Trails to Azure, Nihon Falcom tarafından geliştirilen bir Japon rol yapma oyunudur. Oyun, The Legend of Heroes serisinin bir parçasıdır ve hikayesi, önceki oyun olan Trails from Zero'nun devamıdır.

Oyuncular, Crossbell City'de geçen hikayede, polis teşkilatı olan Special Support Section (SSS) üyeleriyle birlikte çalışırlar. Oyunun hikayesi oldukça yoğun ve karakterler arasındaki ilişkiler de oldukça derindir.

Oyunun müzikleri ve grafikleri oldukça başarılı. Oyuncular, Crossbell City'nin detaylı bir şekilde tasarlanmış haritasında keşif yapabilirler. Ayrıca, karakterlerin detaylı tasarımları ve canlı renkleri, oyunun genel havasına uyum sağlar.

Trails to Azure, oyun mekaniği açısından önceki oyun olan Trails from Zero ile aynıdır. Oyuncular, sıra tabanlı dövüş sistemini kullanarak rakiplerini yenmeye çalışırlar. Ayrıca, karakterlerin özel yetenekleri ve birbirleriyle uyumlu hareketleri, savaşların daha stratejik ve eğlenceli hale gelmesini sağlar.

Oyunun en büyük avantajlarından biri, karakterlerin derinliği ve hikayenin yoğunluğudur. Oyuncular, karakterlerin geçmişlerini ve aralarındaki ilişkileri keşfederken, hikayenin ana olay örgüsüne de dahil olurlar.

Steam Fiyatı: 370 TL
:calis:

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 8.1
    • İşlemci: Intel Core i3
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6570
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
  • ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10/11
    • İşlemci: Intel Core i5 (4-core 3.30Ghz)
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

:resim:

The-Legend-of-Heroes-Trails-to-Azure_2022_10-17-22_011.jpg

Trails%20to%20Azure_SS3.jpg

large.jpg

:video:

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
The Legend Of Heroes serisini bundan önce oynamış biri olarak söylüyorum güzel bir seri ancak bu oyun özelinde konuşursak bu fiyata böyle kötü grafik ve leş oynanışa sahip daha az oyun görmüşümdür. Keşke seriye ihanet etmeyip biraz uğraşsalarmış. Neyse bize gene izlemek düşer.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Anladığım kadarıyla birçok kişi ile oynayabiliyorsun ama hiç alakası yok bu ne abi gözünü seveyim izledikten sonra oynayamazsın da izlemeden oynarsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yok kral oynamam bu oyunu Videoyu izler geçerim :D

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
firsatim olursa ilk müsait zamanda deneyecegim .

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
inceleme güzel detaylara fazla fazla değinilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...