Uzman Üye
Hangi Kasayı Almalıyım veya önerileriniz var mı hava akışı iyi olan?
fiyat ne kadar sencekanka önde 3 fan arka 1 egzoz fanı yetiyo çok kafaya takma
Yani f/p olarak hangisi daha iyidir? ve anakartım asus prime b550m-k birde hocam corsair icue t220 nasıl üçü arasında veya örnek kasanız var mı bunlara benzerİki kasa arasında karşılaştırma yapacak olursak her ikisi de thermaltake markası altında üretilmiş kasa modelleri zaten ve benzer özelliklere sahip gt301 daha agresif bir tasarıma ve rgb aydınlatmaya sahip hava akışı açısından değerlendirirse, her iki kasanın da ön panelinde geniş hava delikleri bulunuyor s200 alt kısımda fan desteği de sunuyor o yüzden s200'ün hava akışı biraz daha iyi olabilir
Genel olarak s200 daha şık bir tasarıma ve daha iyi hava akışına sahip gt301 daha geniş bir iç mekana ve daha fazla hdd/ssd yuvasına sahipt anakartının asus prime b550m-k olduğunu belirtmişsin bu durumda atx form faktörlü bir kasa seçmek yerine micro-atx form faktörlü bir kasa da tercih edebilirsinYani f/p olarak hangisi daha iyidir? ve anakartım asus prime b550m-k birde hocam corsair icue t220 nasıl üçü arasında veya örnek kasanız var mı bunlara benzer
GT301 micro-atx mi veya s200 ?Genel olarak s200 daha şık bir tasarıma ve daha iyi hava akışına sahip gt301 daha geniş bir iç mekana ve daha fazla hdd/ssd yuvasına sahipt anakartının asus prime b550m-k olduğunu belirtmişsin bu durumda atx form faktörlü bir kasa seçmek yerine micro-atx form faktörlü bir kasa da tercih edebilirsin
Evet her iki kasa da micro-atx anakartlara uyumlu olduğu için hangi kasayı seçeceğine tamamen kişisel tercihine ve ihtiyaçlarına bağlı olarak seçmen lazım ben üstte belirttim kasaların özellikerini sen kendine göre seçeceksinGT301 micro-atx mi veya s200 ?
hocam genellikle şık kasa olmasını istiyorum masanın altında duruyor o zaman geriye tek seçenek s200 kalıyorEvet her iki kasa da micro-atx anakartlara uyumlu olduğu için hangi kasayı seçeceğine tamamen kişisel tercihine ve ihtiyaçlarına bağlı olarak seçmen lazım ben üstte belirttim kasaların özellikerini sen kendine göre seçeceksin
hocam birde s200 kasada aura syncden düzenleyebilirim değil mi?Evet her iki kasa da micro-atx anakartlara uyumlu olduğu için hangi kasayı seçeceğine tamamen kişisel tercihine ve ihtiyaçlarına bağlı olarak seçmen lazım ben üstte belirttim kasaların özellikerini sen kendine göre seçeceksin
Evet s200 kasa asus aura sync ile uyumlu rgb aydınlatmaya sahip olduğundan aura sync yazılımını kullanarak aydınlatmayı özelleştirebilirsinhocam genellikle şık kasa olmasını istiyorum masanın altında duruyor o zaman geriye tek seçenek s200 kalıyor
Post automatically merged:
hocam birde s200 kasada aura syncden düzenleyebilirim değil mi?
Sağolun hocamEvet s200 kasa asus aura sync ile uyumlu rgb aydınlatmaya sahip olduğundan aura sync yazılımını kullanarak aydınlatmayı özelleştirebilirsin
hocam peki bu s200'ün fanı'nın adını biliyormusun?Evet s200 kasa asus aura sync ile uyumlu rgb aydınlatmaya sahip olduğundan aura sync yazılımını kullanarak aydınlatmayı özelleştirebilirsin
Thermaltake pure argb 12Sağolun hocam
hocam peki bu s200'ün fanı'nın adını biliyormusun?
hocam tekli fan fiyatı yok galiba gt301'de siyah tek fan yokThermaltake pure argb 12
knk gamepower warcry alkeyfine bak çok yakışıklı kasa çok tertipli ve düzenli youtubede donanım erşivi falan incelemesini yapmıştı ona bak çok iyi kasaHangi Kasayı Almalıyım veya önerileriniz var mı hava akışı iyi olan?
hiçbir stokta yokknk gamepower warcry alkeyfine bak çok yakışıklı kasa çok tertipli ve düzenli youtubede donanım erşivi falan incelemesini yapmıştı ona bak çok iyi kasa
Thermaltake pure argb 12
Bilemiyorum yanlış bir şey söylemek istememhiçbir stokta yok
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu linkteki sizce siyah mı gelir?
hocam 4 fanlı kasa istiyorumda gt301 ile s200 3 fan var önlerinde 1 fan ayriyetten almak istiyorum s200 de max 3 fan alınıyorBilemiyorum yanlış bir şey söylemek istemem
Her ikisinde de 4 adet fan var diye biliyorum incelemelerine bi baksana her iki kasanındahocam 4 fanlı kasa istiyorumda gt301 ile s200 3 fan var önlerinde 1 fan ayriyetten almak istiyorum s200 de max 3 fan alınıyor
kalmamış ya o çok süper kasaydı 9 fan takabiliyordun 6 kendisi veriyorduhiçbir stokta yok
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu linkteki sizce siyah mı gelir?