18 Ağu 2020 #1 wxtarik W Onaylı Üye Katılım 16 Ağu 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI ui uygulamasını açıyorum hileyi yüklediğimde hile penceresi direk kapanıyor ve thread stopping diyor yardım eder misiniz
ui uygulamasını açıyorum hileyi yüklediğimde hile penceresi direk kapanıyor ve thread stopping diyor yardım eder misiniz
Çözüm Why 18 Ağu 2020 Google'a All in one Runtimes yazarak çıkan dosyaları eksiksiz indir, ardında vscreditsx64 aio yüklersen sorun ortadan kalkacaktır. İyi forumlar.
Google'a All in one Runtimes yazarak çıkan dosyaları eksiksiz indir, ardında vscreditsx64 aio yüklersen sorun ortadan kalkacaktır. İyi forumlar.
18 Ağu 2020 #2 Why Ma name is enough Süper Üye Katılım 8 Nis 2017 Mesajlar 904 Çözümler 98 Tepki puanı 307 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Google'a All in one Runtimes yazarak çıkan dosyaları eksiksiz indir, ardında vscreditsx64 aio yüklersen sorun ortadan kalkacaktır. İyi forumlar. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Google'a All in one Runtimes yazarak çıkan dosyaları eksiksiz indir, ardında vscreditsx64 aio yüklersen sorun ortadan kalkacaktır. İyi forumlar.