Satıyorum Tiktok izlenme satıyorum uyguna

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kendi bulduğum bir yöntem ile tiktok izlenme botu yapabiliyorum. Aynı zamanda kaydetme hilesinide buldum. Fiyat için herhangi bir bilgim yok tekliflerinize açığım. Denemek isteyenler bana ulaşabilir. Discord : Kadlera

ECO
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
başarılar dilerim inş fix yemez

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Şuanlık sadece görüntülenme yapabiliyorum ve kaydetme biraz daha uğraşırsam bulucam. Bulursam yazarım.

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
lazım olursa yazarım isim falan degisme

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam peki sonra düşer mi ?

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Smm Panel sitelerinden bunu kuruş kuruşuna alırsın böyle şeylerle uğraşmaya pek deyeceğini düiünmüyorum :) kendine bir adet ıntagram hesabı aç gönderilerin altına yorum yaz işte şu takipçi bukadar siteden al üstüne komisyon koy sat tiktok takipçi satın al canlı yayın özeliğini aktif et sitelerde çatır çatır satarsın buda benden sana abi kardeş tafsiyesi :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam peki sonra düşer mi ?
Hayrı düşme olmuyor

Smm Panel sitelerinden bunu kuruş kuruşuna alırsın böyle şeylerle uğraşmaya pek deyeceğini düiünmüyorum :) kendine bir adet ıntagram hesabı aç gönderilerin altına yorum yaz işte şu takipçi bukadar siteden al üstüne komisyon koy sat tiktok takipçi satın al canlı yayın özeliğini aktif et sitelerde çatır çatır satarsın buda benden sana abi kardeş tafsiyesi :)
Teşekkür ederim para kazanmak gibi bir amacım yok sadece ufak bir açık buldum bundan yararlanıyorum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için