Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tiktokda 1k dan fazla takipçim var mobile oyun yayını yapabiliyorum bilgisayarda yapmak istiyorum fakat live studiodan yapmaya çalıştığım erişimin yok diye hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı
Herhangi bir topluluk kuralı ihmali vs yapmamışsın ancak canlı yayın açamama sorunun tiktok'un live studio uygulamasının bakımda olduğundan dolayı. Eğer ki takipçi sayın alhışanmamış olsaydı uyarı metni ve gereksinim tablosuyla uyarı yapılırdı sana zaten.Dediğim gibi erişimin var aslında ama live studio güncellemede olduğu için erişim sağlayamıyorsun. E posta atılacak bir durum olsaydı uyarı mesajından anlaşılırdı.
Kanka belki 1 hafta içinde 2 kere 25 dakika canlı yayın aç'ı tamamlamamışsındır ? telefonunu al gece 3 4 gibi aç canlı yayını 25 dakikayı geçtiğinde kapat bir daha aç 25 dakikayı geçince kapat öyle yap düzelir belki