TikTok videolarının beğenmesi izlenmesi ve hesabın abonesi artmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eski TikTok hesabım 50-100 izleniyordu genelde ve 50-100 tane videom vardı ve 7 takipçim vardı ama o Gmail'i artık kullanmıyorum. Yeni Gmail açıp yeni TikTok hesabı açtım ve artık oradan devam edeceğim. 1 hafta falan oldu, 7 tane video atmışımdır ama 0 izlenme hepsi. Videoyu kendim izlesem bile izlenmesi artmıyor ve beğeniyorum, 1 tane beğenisi oluyor. İki saniye sonra beğenmem iptal oluyor, tekrar 0 beğeni oluyor. Niye böyle? Bu arada Minecraft çekiyorum. Aga, eski TikTok kanalımdan yeni kanalımı takip ediyorum, takipçisi yükselmiyor. Videoları izleyip beğeniyorum, gene kanalın beğenisi, izlenmesi artmıyor. 2. kez kanal açmak yasak falan mı yoksa?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
reis sende bug olmuş galiba ya bende öyle bir şey yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sanırım yasak değil.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu sayfada tiktok hesapları ne zaman kalıcı olarak engeller adlı başlığın altında bu yazıyı buldum:
başka bir TikTok hesabı oluşturmak veya kullanmak. Ama bide şu yazıyıda gördüm.

Engellemeden sonra yeni bir TikTok hesabı oluşturabilir misiniz?

TikTok'ta birden fazla hesap oluşturabilirsiniz. Ancak aşağıdakileri içerecek şekilde başka bir hesabınıza uygulanan bir kısıtlamadan ya da engellemeden kaçma teşebbüsünde bulunursanız hesabınızı kısıtlayabilir veya kalıcı olarak engelleyebiliriz:
1. Hesabınız ciddi bir ihlal nedeniyle engellendikten sonra yeni hesap oluşturmak.
2. Yeni veya mevcut bir hesapta ihlal niteliğinde içerikler paylaşmak.
3. İçerik ihlallerini birden fazla hesaba yaymak.
Ama eski hesabım ceza yememişti. sadece artık o gmaili kullanmıyorum o yüzden yeni gmailimle tiktok hesabı açtım.

hesabım bu. bende anlamadım takip edince takipçi sayısı artmıyo izleyince izleme sayısı gene 0 da. beğensen beğenisi artmıyor.

Süper Üye
3 HİZMET YILI
Tiktokun bellrli bir algoritması var her program icin gecerli bir sey once bunu ogrenmeli buna gore vieolar cekmeli ve yayımlamalısın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
algoritmaya göre videolar çekersen ve etiketleri kullanırsan izlenmelerin artar

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
hocam mürsel arda diye bir çocuk vardı sanırsam algoritma işini iyi biliyor, onu izleyip bir şeyler dene

i miss you
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
keşfetinde en popüler ne varsa onları at insanları videoda tutmaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka belirili saatlerde at videoyu ve etiket sayını arttırmayı dene mesela videoyu akşam 1 2 gibi atarsan izlenmez ama 12 13:00 gibi atarsan izlenebilir

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka belirili saatlerde at videoyu ve etiket sayını arttırmayı dene mesela videoyu akşam 1 2 gibi atarsan izlenmez ama 12 13:00 gibi atarsan izlenebilir
denedim işe yaradı. videolarım 100 200 izlendi beğeni filan geldi 1 tanede takipçi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...