titanlarmı kazanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
attack on titan ın sonunda dünyayı titanlarmı ele geçirecek ? öyle bir yorum okumuştum bir yerde.
özellikle bu anime .... başlangıçta bazı şeylerin neden gerçekleştiği belli değildi, ikinci sezonun sonunda şahsen durduğum için, sadece bölümlerin çıkmasını, hepsini bir arada görebilmeyi bekliyorum. zaman

sorunuzu cevaplayın: Umarım dünya titanlar üzerinde kontrolü ele alır, çünkü neden oldukları kontrolsüz titanlar sorun olduğundan, ana karakterler de dahil olmak üzere binlerce insanın o şehirde doğup büyüdüğü göz önüne alındığında iyi bir şey değildir. duvarlarla çevrili, dışarıda keşfedilecek bir dünya olduğunda

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dogru olabilir. Ama sanmıyorum ya titanlar kazanmaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aslında tam tersi, Eren orijinal Titan oluyor. Bununla ölecek. Ama anime'nin biteceğini sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Anime'den bildiğim kadarıyla değil, ama çok üzücü bir sonu olacak ama Titanların kazanamayacağını düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bu devleri yaratan kişiler onlar yani onlar kötüler devler masum yani o adadakiler ve devler kazancak

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
redditte baksana burda boş boş yorum kasmak için yalandan fikir belirtiyolar. Mutlaka teorisyen manyakları vardır redditte

Üye
5 HİZMET YILI
Ben de aynı şekil de okudum titanlar kazanıyor diye :D umarım da doğrudur aslında

Üye
5 HİZMET YILI
anime em breve, não há necessidade de perguntar, porque você vai descobrir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...