TLauncher indirmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
emek sarfetmişsin fakat bu doğru bir bilgi değildir tllauncher ın lua'sında bunun gözükmesinin sebebi kendi launcherlarında birçok kişiyi banladıkları için böyle bir yazılım gereklidir.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
emek sarfetmişsin fakat bu doğru bir bilgi değildir tllauncher ın lua'sında bunun gözükmesinin sebebi kendi launcherlarında birçok kişiyi banladıkları için böyle bir yazılım gereklidir.
Dostum emin ol doğru bilgi kendi launcher'larında banlık bir olay yok araştırmalarımda denk gelmedim casus yazılım olarak taratmalarda çıkıyor bunu belirtiyorum ve yazılım mühendisi bir adam bile onayladığını da söyledim zaten yazımda

gitmedim ama içinden geçtim
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yok yok bu öyle bir şey değil mh de ki hilelere güvenebilirsin için rahat olsun ama belirttiğim minecraft launcherlarını indir benim tavsiyem TL Legacy indirip kullanabilirsin dostum gayet güvenilirdir
Demin biraz baktım ya TL launcher'i sildikten sonra dediğin gibi TL Legacy indiricem kullanımı rahat duruyor baya. içim rahatladı mh konusunda da teşekkür ederim iyi forumlar.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Demin biraz baktım ya TL launcher'i sildikten sonra dediğin gibi TL Legacy indiricem kullanımı rahat duruyor baya. içim rahatladı mh konusunda da teşekkür ederim iyi forumlar.
ben teşekkür ederim dostum herkes adına ben de muzdaribim çünkü yorumlarda tl launcher'a bir problem bulmayanlara aldırış etme kafana daha iyi yatması için youtube'ta yuukrp ve ibaande kanallarından bilgilendirici videoları izleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Teşekkürler bilgilendirici bir konu olmuştu bende kullanıyorum yorumunu yapıştım bir şey olmadıda evt ama şuan silmeye karar verdim teşekkür ederim

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Mc tayfanın vazgeçilmezi demek ki alttan alttan bizi koparıyormuş :D

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Mc tayfanın vazgeçilmezi demek ki alttan alttan bizi koparıyormuş :D
aynen öyle kesinlikle hemen silip virüs taraması yapın hocam ve pc nizi temiz tuttuğunuzdan emin olun
Teşekkürler bilgilendirici bir konu olmuştu bende kullanıyorum yorumunu yapıştım bir şey olmadıda evt ama şuan silmeye karar verdim teşekkür ederim
rica ederim herkesin faydalanacağını düşünüyorum bu konudan

Üye
3 HİZMET YILI
kxwoqtl.png

Hocam pek emin olamadım.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
aynen öyle kesinlikle hemen silip virüs taraması yapın hocam ve pc nizi temiz tuttuğunuzdan emin olun

rica ederim herkesin faydalanacağını düşünüyorum bu konudan
Orjinal kullanıyorum ben de yan hesaptan açmak için vs kullanıyorduk herkes gibi, artık kullanmayız

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bilgilendirmen ve açıklaman için teşekkür ederim.Aylar önce bende kullanmıştım bunların farkında olmadan fakat tekrar kullanmayacağıma emin oldum bu bilgilerden sonra.

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum hiçbir şey olmadı diye bir şey olmayacağı anlamına gelmiyor belirttim konuda her şeyi güvenilir launcher'ları da belirttim senin sorumluluğunda

dediğim gibi güvenilir launcherları indirin belirttim konuda

silmeni şiddetle tavsiye ederim dostum konuda ki güvenilir launcherları indirmelisin
Tamamdır hocam sağolasın

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dostum emin ol doğru bilgi kendi launcher'larında banlık bir olay yok araştırmalarımda denk gelmedim casus yazılım olarak taratmalarda çıkıyor bunu belirtiyorum ve yazılım mühendisi bir adam bile onayladığını da söyledim zaten yazımda
kanka yazılım mühendisi adam onayladığı olabilir bunun aksini gösteren delilleride bilgisayar mühendisleri vs. onayladı videousunu da heryerde bulabilirsin tekrardan izlemeni öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
javayı silip kendi sitesinden tekrar indirin javayı

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok güzel açıklamışın eline sağlık

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet tekrardan selamlar nereden başlayacağımı bilemiyorum kendime de kızdım "neden bilinçsiz yorum yapıyorsun ege" evet duyduklarıma gerçekten şaşırdım belki de senin sayende öğrendim bunları araştırmadan bir şeyin cevabını vermeyeceğimi anladım sayende teşekkür ediyorum sana ilk öncelikle bugün temiz bir format attım bilgisayarıma lolümü yükledim ve mc yi de yükleyecektim aklımda TL Launcher vardı ama bu konu sayesinde indirmedim Şimdi youtube'da ki videolara geliyorum 3 tane farklı farklı video seyrettim gördüğüm duyduğum şeylere inanamadım Virüs olmadığını belirtiyorlar evet virüs yok olmadığını söylüyor videoda ki arkadaşlar ama şunu da söylüyorlar üstüne bastıra bastıra virüstotal'de kaç kez taratmana rağmen casus yazılım çıkıyor 4 adet şimdi farklı bir olay daha var bu casus yazılımı bilgisayarımıza şu şekilde yüklüyor TL Launcher anlatıyorum iyi dinle normalde orijinal sitesinden mc yi indireceğinde bilgisayarında java kurulu değilse hata veriyor değil mi kendin kuruyorsun bak buraya dikkat et kendin indirip orijinal sitesinden java'nın kurmak zorundasın ama bu TL Launcher ne yapıyor senin yerine her şeyi kuruyor gidip indirmene gerek yok java'nın sitesinden kendi javalarını yüklüyorlar bunların kodlarının içlerisinde de casus yazılım içeren senin bilgilerini toplamaya yarayan kodları içeriyor ve bunları normalmiş gibi gösteriyorlar javadan ayrı TL Launcher'da mod kurulumu yaparken forge kurarken veya optifine kurarken başka yerden indirmiyorsun her şeyi senin için yapıyor ama burada yaparken kendi yapmış oldukları forge'leri optifine'leri mod'ları kuruyor bunların içeriğini birçok kişi bilmiyor hepsi casus yazılım içerdiği için bilgilerini toplayarak yaşantına zarar veriyor ve eğer bilgisayarında kredi kartı vb. tarzı şeylerin kayıtlıysa bunları çalmaları da içten bile değil şimdi buraya kadar anlattıklarımı umarım anlatabilmişimdir izlediğim videolarda TL Lanucher'ı sildikten sonra windows defender'da taratırken antivirüse yakalanan rusça lütfen beni silme tarzı virüsler olduğunu görmüş bu gerçekten korkutucu bir şey değil mi insan ürperir şahsen ben ürperdim bu TL Launcher'ı bir yazılım mühendisi bile incelemiş videoda ki kanıtlarla söylüyorlar o bile içinde casus yazılım var diyor ona rağmen kullanırsan kendi sorumluluğunda tabii ki insan afallıyor nasıl olur virüslü çıkar çünkü 5-6 senedir kullandığımız bir launcher bu bundan başka ne kullanacağız birazdan söyleyeceğim iyi ki bilgisayarıma yüklememişim format attığım için bir problem olacağını düşünmüyorum zaten bir daha da yüklememe yani sana şimdi güvenilir gerçekten gönül rahatlığıyla kullanabileceğin minecraft launcher'larını söyleyeceğim dostum sırasıyla gidiyorum şimdi 1. seçenek TL Legacy bu launcher orijinal launcher oluyor yani TL Launcher gibi zararlı yazılımlar içermiyor seni tehlikeye atmıyor hatta onaylı bir açık kod kaynağını bile sunmuşlar zamanında TL Launcher ile kavgaları olmuş o yüzden doğru düzgün kullanmıyor olabilir insanlar hatta senin içine daha iyi yatması için şöyle bir görsel de koyacağım
Ekli dosyayı görüntüle 84942

2. seçenek SKLauncher ama bu launcher'ın kaynak kodu herkese açık olmadığından güvenilir olup olmadığını bilmiyoruz virüslü mü değil mi o açıdan araştıramayız ama bugüne kadar bir problem yaşanmadı

3.seçenek ise Salwyrr sitelerinde gayet basit bir launcher kullanışlı ve güvenilir olduklarını söylüyorlar

Bana kalırsa en güvenilir 1. TL Legacy 2. Salwyrr 3.SKLauncher bunlardan bir tanesini indirebilirsin

TL Launcher'ı kesinlikle silmeni tavsiye ederim şimdi yorumlarda "virüslü değil, o kadar kullandım bir problem olmadı" tarzı yorumlar gelecektir kulak asmamanı tavsiye ederim evet ben de yaptım öyle bir yorum ama yanlış bir yorum yapmışım araştırmadığım ve bilmediğim için yaptım tekrardan özür dilerim öyle bilinçsiz bir yorum yaptığım için tüm haliyle anlatmaya çalıştım umarım içine su serpmişimdir tavsiyem komple kaldır her yerden virüs taraması yap windows defender ile ve içine yatmassa format atmalısın bu şekilde tüm anlatacaklarım dostum benim de içime su serpildi vallaha
hocam eline sağlık olaydan habersiz arkadaşlar için bilgilendirici olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bundan önce kullanıyordum fakat artık kullanmayacağım, teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ben o videoda gördüğünüz her şeyi bizzat açıp denedim. Orada antivirus alerti bir enum ve string dönüyor uyarı mesajı veriyor bir bok yok anlattığı tüm argümanlar yalan açıp bakın her şey açık burada asparagas konuşmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...