TLauncher indirmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bilgilendirici güzel bir yazı olmuş bundan sonra TLauncher indirmem benim için bir sorun yok Allahtan çünkü yeni win11 den 10'a düşürdüm sistemi ama arka planda birşeyler gittimi gitmedimi ondanda emin değiliz haliyle.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
iyi ki kullanmamışım bir ara indirmeye yeltenmiştim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
en iyisi orijinal almak ama ülke şartları nedeniyle zor ben iyiki önceden almışım :D

Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
xbox pass sayesinde uzun zamandır tl kullanmadım ama eskiden extreme kullandığım olmuşdu birkaç arkadaşım bu tl mevzusundan bahsetti ama benim başıma gelmedi çok şükür

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Teşekkürler bilgi kirliliğinden kurtarmış oldun
Emeğine sağlık,iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
uzun zamandır kullanıyodum iyi oldu öğrendiğin

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yılların TLauncherine bak ya :(

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet tekrardan selamlar nereden başlayacağımı bilemiyorum kendime de kızdım "neden bilinçsiz yorum yapıyorsun ege" evet duyduklarıma gerçekten şaşırdım belki de senin sayende öğrendim bunları araştırmadan bir şeyin cevabını vermeyeceğimi anladım sayende teşekkür ediyorum sana ilk öncelikle bugün temiz bir format attım bilgisayarıma lolümü yükledim ve mc yi de yükleyecektim aklımda TL Launcher vardı ama bu konu sayesinde indirmedim Şimdi youtube'da ki videolara geliyorum 3 tane farklı farklı video seyrettim gördüğüm duyduğum şeylere inanamadım Virüs olmadığını belirtiyorlar evet virüs yok olmadığını söylüyor videoda ki arkadaşlar ama şunu da söylüyorlar üstüne bastıra bastıra virüstotal'de kaç kez taratmana rağmen casus yazılım çıkıyor 4 adet şimdi farklı bir olay daha var bu casus yazılımı bilgisayarımıza şu şekilde yüklüyor TL Launcher anlatıyorum iyi dinle normalde orijinal sitesinden mc yi indireceğinde bilgisayarında java kurulu değilse hata veriyor değil mi kendin kuruyorsun bak buraya dikkat et kendin indirip orijinal sitesinden java'nın kurmak zorundasın ama bu TL Launcher ne yapıyor senin yerine her şeyi kuruyor gidip indirmene gerek yok java'nın sitesinden kendi javalarını yüklüyorlar bunların kodlarının içlerisinde de casus yazılım içeren senin bilgilerini toplamaya yarayan kodları içeriyor ve bunları normalmiş gibi gösteriyorlar javadan ayrı TL Launcher'da mod kurulumu yaparken forge kurarken veya optifine kurarken başka yerden indirmiyorsun her şeyi senin için yapıyor ama burada yaparken kendi yapmış oldukları forge'leri optifine'leri mod'ları kuruyor bunların içeriğini birçok kişi bilmiyor hepsi casus yazılım içerdiği için bilgilerini toplayarak yaşantına zarar veriyor ve eğer bilgisayarında kredi kartı vb. tarzı şeylerin kayıtlıysa bunları çalmaları da içten bile değil şimdi buraya kadar anlattıklarımı umarım anlatabilmişimdir izlediğim videolarda TL Lanucher'ı sildikten sonra windows defender'da taratırken antivirüse yakalanan rusça lütfen beni silme tarzı virüsler olduğunu görmüş bu gerçekten korkutucu bir şey değil mi insan ürperir şahsen ben ürperdim bu TL Launcher'ı bir yazılım mühendisi bile incelemiş videoda ki kanıtlarla söylüyorlar o bile içinde casus yazılım var diyor ona rağmen kullanırsan kendi sorumluluğunda tabii ki insan afallıyor nasıl olur virüslü çıkar çünkü 5-6 senedir kullandığımız bir launcher bu bundan başka ne kullanacağız birazdan söyleyeceğim iyi ki bilgisayarıma yüklememişim format attığım için bir problem olacağını düşünmüyorum zaten bir daha da yüklememe yani sana şimdi güvenilir gerçekten gönül rahatlığıyla kullanabileceğin minecraft launcher'larını söyleyeceğim dostum sırasıyla gidiyorum şimdi 1. seçenek TL Legacy bu launcher orijinal launcher oluyor yani TL Launcher gibi zararlı yazılımlar içermiyor seni tehlikeye atmıyor hatta onaylı bir açık kod kaynağını bile sunmuşlar zamanında TL Launcher ile kavgaları olmuş o yüzden doğru düzgün kullanmıyor olabilir insanlar hatta senin içine daha iyi yatması için şöyle bir görsel de koyacağım
Ekli dosyayı görüntüle 84942

2. seçenek SKLauncher ama bu launcher'ın kaynak kodu herkese açık olmadığından güvenilir olup olmadığını bilmiyoruz virüslü mü değil mi o açıdan araştıramayız ama bugüne kadar bir problem yaşanmadı

3.seçenek ise Salwyrr sitelerinde gayet basit bir launcher kullanışlı ve güvenilir olduklarını söylüyorlar

Bana kalırsa en güvenilir 1. TL Legacy 2. Salwyrr 3.SKLauncher bunlardan bir tanesini indirebilirsin

TL Launcher'ı kesinlikle silmeni tavsiye ederim şimdi yorumlarda "virüslü değil, o kadar kullandım bir problem olmadı" tarzı yorumlar gelecektir kulak asmamanı tavsiye ederim evet ben de yaptım öyle bir yorum ama yanlış bir yorum yapmışım araştırmadığım ve bilmediğim için yaptım tekrardan özür dilerim öyle bilinçsiz bir yorum yaptığım için tüm haliyle anlatmaya çalıştım umarım içine su serpmişimdir tavsiyem komple kaldır her yerden virüs taraması yap windows defender ile ve içine yatmassa format atmalısın bu şekilde tüm anlatacaklarım dostum benim de içime su serpildi vallaha
Öncelikle teşekkür ederim bilgilendirici konu için. Hayatımda bir veya üç kez TLauncher kullandım. Ortaya atılan teoriler var, ancak kendileri bu haberlerin yalan olduğunu söylüyorlar (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
). Yine de tamamen temiz olduklarına tam olarak inanmıyorum. Eğer bilgisayarınızda çok önemli veriler yoksa, en azından temiz bir başlangıç yapmak için bir format atmanızı öneririm. Microsoft üzerinden 200 TL'ye kadar olan bir fiyatla Minecraft Premium satın alarak Orijinal Launcher'ı kullanabilirsiniz.

TLauncher yerine PolyMC'i kullanabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
bilgilendirme için teşekkür ederim artık daha dikkatli olmakta fayda var iyi forumlar

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
MC oynamak isteyenlere bir tavsiye vereyim. Xbox game pass üzerinden aylık 30tlye sahip olabilirsiniz. Korsana bulaşıp bilgisayarınızı virüse boğmayın.

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
herkesin başına gelebilir bilgilendirme için sagolasın

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Türk insanı ***** oyun ile tanışıyor diye yorumladım

Üye
3 HİZMET YILI
Gençler peki salwyrr güvenli midir? Oda korsan ama emin değilim kurdum şimdi.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
anlattığın için sağol kanka bende vardı siliyorum şimdi de bunca zamandır neden hiç piyasaya çıkmadı lan

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Virüs programı şart aga nereden ne çıkacağı belli olmuyor. Sağolasın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Install this launcher use, slow your mobile phone

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar en kötü youtube'da kendi launcherinizi yapmanın pek çok anlatımı var ( kodlama bilmenize gerek yok )gidin kendi launcher'inizi yapın =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...