TLauncher indirmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Người trên vạn người
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
youtube'daki hile indirme videolarının çoğu virüslüdür ve çoğunun hileyi çalıştırırken oyuna etkisi yoktur. iyi bir örnek oyun valorant, youtube'da bu oyunun hack'ini bulmanız yeterli, sizin için binlerce sonuç ve indirme bağlantısı olacak ama çoğu kanal aynı bağlantıyı spam ediyor ve virüs içeriyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bu tür launcherlarda casus yazılım olması baya rahat gizlenebilir kanımca , haberin olması da zor , çünkü senle tek işleri senin mailine veya numarana gönderecekleri reklamlar oluyor , oturup seni hackleyecek halleri yok , rusya ile ilişikli diye hatırlıyorum Tlauncher , .D yani illaki bir sıkıntı vardır heralde , bu paylaşımdan sonra sildim ben de biraz araştırıp , katılıyorum tamamına , riske değmez

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yaptığın açıklama gerçekten çok güzel teşşekkürler fakat ben kendi test sıramda hiçbir tehdit bulamadım siz benim görüşümü değiştirdiniz tekrardan teşşekürler

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Gerçekten bilgilendirici, harika bir yazı olmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
benim sırf bu yüzden kartım bile çalınmış olabilir teşekkürler faydalı bilgi için

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Teşekkürler hocam minecrafta para vermek istemezdim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aga ben uzun zamandır kullanıyorum ama gerçekten hiç sıkıntısını görmedim bana biraz insanları kandırmak için söylenmiş gibi gelio

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
TL launcher da kek açabiliyordum bu uygulamadada açabilir miyim ?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dediklerini duymuştum da bu kadar kesin kanıtlı ve açık bir şekilde hiç duymamıştım teşekkür ederim bilgin için

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
elinize emeğinize sağlık oynamadığım bir oyun ama genel olarak her şey de böyle pc niz de önemli şeyleriniz varsa çok çok dikkatli olmalısınız zaten internet ortamı hiç bir zaman güvenli olmamıştır zaten

Üye
2 HİZMET YILI
uzun zamandır tlauncher kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım ama yinede bilgilendirme için teşekkürler dostum artık kullanmayacağım şimdi bilgisayarıma format atmaya gidiyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bilgilendirici olmuş açıklık getirdiğin için sağol

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence tlauncherda bir sorun yok gerçek bir yazılımcı bunu doğruyalana kadar ben kullanıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...