Onaylı Üye
temiz herhangi bir şey yok
pre hesapların çalınma gibi bi olayı yok kanka kaç senedir pre hesap duruyor mojang'dan aldığımtlauncherde virüs yok fakat pre hesap girdiğinde hesabın çalınma ihtimali yüksek onun yerine lunaclient vs kullana bilirsin
kaka bendede sorun yoktu fakat ben ve basaka arklarımda geregınden fazla ekran kartı kullanıor belkı vırustur belkı baska bıseydır ama ters bısı olabılır tavsıyem kullanmaBen 3 yıl kullandım bişi olmadı
arkadaslar böle bısı 8yok sadece bır ıddıa diyosun banada kulanma diyosunarkadaslar böle bısı 8yok sadece bır ıddıa
Post automatically merged:
kaka bendede sorun yoktu fakat ben ve basaka arklarımda geregınden fazla ekran kartı kullanıor belkı vırustur belkı baska bıseydır ama ters bısı olabılır tavsıyem kullanma
2017 den beri kullanıyorum ilk defa böyle bi yorum gördüm.Herhangi bi sorun olduğunu düşünmüyorum.Badlion client gibi düşünebiliriz bu clienti.Reddit kullanıcıları, yakın zamanda TLauncher içerisinde Minecraft'ta olmaması gereken bir kodun olduğunu ve TLauncher'in virüslü olduğunu doğruladı. Reddit kullanıcısı tekrar antivirüsün virüs algılamasını önlemek için bazı dosyaların kaldırılıp bazıların yüklendiğini belirtiyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
arka planda kulanınlan dosyalari silip sıkıntı uygulama koyuyorReddit kullanıcıları, yakın zamanda TLauncher içerisinde Minecraft'ta olmaması gereken bir kodun olduğunu ve TLauncher'in virüslü olduğunu doğruladı. Reddit kullanıcısı tekrar antivirüsün virüs algılamasını önlemek için bazı dosyaların kaldırılıp bazıların yüklendiğini belirtiyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?