TLauncher Virüslü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turancı biri
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bor ben senelerdir kullanıyorum ve şuana kadar bir sorun çıkmadı millet sallıyor bence halada kullanıyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
evet virüslü fakat bilgisayarına zarar verecek kadar ciddi bir şey değil yıllardır kullanırım sıkıntısı yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
büyük ihtimalle virüssüzdür ama yinede böyle programlara güvenmemek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valla kral 2 3 senedir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ama değildir heralde

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
evet virüslü fakat bilgisayarına zarar verecek kadar ciddi bir şey değil yıllardır kullanırım sıkıntısı yok
öyle miymiş zarar vermeyen virüs nasıl oluyor :fastthink: kesin bir şekilde virüs var demenizin bir dayanağı var mı ? yoksa bazı rasgele insanlar sırf TLauncher de virüs var dedi diye siz de sürü psikolojisi sebebiyle kesin virüslü diyebiliyorsunuz. Şöyle söyleyeyim ben TLauncheri kullandım kullandığım zamanda bilgisayarımda önemli hesaplarda vardı kredi kartı bilgilerimde vardı yani anlayabileceğin bana zarar verebilecek çok şey vardı eğer ki virüs olsaydı eminim şimdiye kadar en azından birinden benim şikayetçi olmam gerekirdi işin özü Virüs olduğuna dair bir kanıt olmadığı için TLauncher temiz gözüküyor kullanacak arkadaş aksi bir kanıt olana kadar gönül rahatlığıyla kullanabilir :)

Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tlauncher indirirken kendi javasını kurmak istiyor fark etmişsindir onu iptal edip orjinal javayı yüklersen bi sıkıntı kalmıyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
virus algılıyor crackı pc aslında virus yok

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Tlauncher indirirken kendi javasını kurmak istiyor fark etmişsindir onu iptal edip orjinal javayı yüklersen bi sıkıntı kalmıyor diye biliyorum
kendi javasını kurmuyor launcheri indiren kişilere kolaylık olması için kendi veritabanlarına yüklemişler ordan yüklüyor javayı
1.png

bu yüklediği java dosyası gördüğün üzere dosyalar Oracle tarafından imzalanmış yani imkansız kendi javaları olması

2.png

bu da virüs total sonuçarları gördüğün gibi tertemiz ve burda da gördüğün gibi dosyanın imzalı olduğunu kolaylıkla görebilirsin :)
Bazı şeyleri söylemeden önce 2 defa düşünmenizde fayda var çünkü insanları kullanmaktan alıkoymuş oluyorsunuz ve bu Launcher'i yapan insanlara da boş yere iftira etmiş oluyorsunuz.

Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Olay hakkında fazla bilgim yok ama youtube'dan izlediğime göre böyle anlatılıyordu bende adım adım videoyu takip ettim konu sahibi de kendisini daha çok güvende hissedecekse diye böyle bir öneride bulundum. Neden sinirlendiğini de anlamış değilim :ckkmk:

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Olay hakkında fazla bilgim yok ama youtube'dan izlediğime göre böyle anlatılıyordu bende adım adım videoyu takip ettim konu sahibi de kendisini daha çok güvende hissedecekse diye böyle bir öneride bulundum. Neden sinirlendiğini de anlamış değilim :ckkmk:
sinirlenme değil sadece doğruyu göstermek amacıyla yazdım alındıysan kusura bakma "Çamur at, izi kalsın" insanlar çok çabuk inanabiliyor doğruluğu olmayan bir şeyi de yayma konusunda harika olduğumuz için biraz hassasım bu konuda tekrardan kusura bakma lütfen :duck:

Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
sinirlenme değil sadece doğruyu göstermek amacıyla yazdım alındıysan kusura bakma "Çamur at, izi kalsın" insanlar çok çabuk inanabiliyor doğruluğu olmayan bir şeyi de yayma konusunda harika olduğumuz için biraz hassasım bu konuda tekrardan kusura bakma lütfen :duck:
Bu konuda haklısın gerçekten alınma gibi bi durumum olmadı. bilgiler için teşekkürler :lavyu:

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ya kanka virüslü mü bilmiyomda ben indirdikten sonra saçma saçma antivirüsler indirdi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence tlauncher virus totalde tarattim ekran kartın yoksa iyi ama ekran kartın varsa ekran kartından mining yapılabilme ihtimali var

bence tlauncher virus totalde tarattim ekran kartın yoksa iyi ama ekran kartın varsa ekran kartından mining yapılabilme ihtimali var

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İçinde bilgisayarınıza zarar verecek bir şey yok. Sadece bilgileriniz ellerine geçiyor ve eğer firma tlauncher'i satarsa patlayabilirsiniz. Ama sorun yok kullanın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben uzun zaman kullandım bir sorun yaşamadım dostum bu bir iddia gerçek de olabilir yalan da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...