Tokyo Ghoul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
anime2326-Tokyo-Ghoul-7-755x1100.jpg

Tokyo Ghoul, Sui Ishida tarafından yaratılan aynı adlı manga serisinden uyarlanan bir anime serisidir. Seri, bir kurgusal Tokyo şehrinde geçmektedir.

Hikaye, normal insanlar ve insan yiyen Ghoul adı verilen yaratıklar arasındaki mücadeleyi konu almaktadır. İnsanlar, Ghoul'leri tespit ederek ve öldürerek şehirlerini güvende tutmaya çalışmaktadır. Ghouls'ler, insan eti tüketerek hayatta kalmaya çalışırken, bazıları da insanlarla bir arada yaşamaya çalışır.

Serinin ana karakteri Kaneki Ken, normal bir üniversite öğrencisiyken, Ghoul'ler tarafından saldırıya uğrar ve onların özelliklerini kazanır. Kaneki, Ghoul ve insan arasındaki zorlu dengeyi korumaya çalışırken, kendisini her iki dünya arasında da yabancı hisseder.

Kaneki, Ghoul'ler arasında yaşayan ve onların düzenlerine dahil olan Aogiri Tree örgütü ile karşılaşır. Bu örgüt, Ghoul'lerin haklarını savunan bir grup olarak görülmekte ancak aynı zamanda şehirdeki insanlara karşı acımasızca saldırılar düzenlemektedir.

Tokyo Ghoul, karanlık atmosferi, vahşi aksiyon sahneleri, karmaşık karakterleri ve toplumsal eleştirileri ile dikkat çeken bir anime serisidir. Seri, aynı zamanda, insan doğasının sınırlarını ve kimlik sorunlarını da işlemektedir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İlk sezonunu ağzım açık zevk keyif ve bir sürü duyguyla izleyip sonrasında yavaş yavaş ne oluyor dediğim animedir.İlk sezondaki tadı diğer sezonlarında alamasamda hala favori animelerimden birisi olmaya devam ediyor

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
ilk iki sezon güzeldi ama sonradan bozdu (bence)

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
İlk sezonu çocukluğumun efsanesi ya xd

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
herkese öneririm bitirdim ve cidden pişman değilim başlangıcı ve bitişi ile böyle güzel bir anime yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
anime2326-Tokyo-Ghoul-7-755x1100.jpg

Tokyo Ghoul, Sui Ishida tarafından yaratılan aynı adlı manga serisinden uyarlanan bir anime serisidir. Seri, bir kurgusal Tokyo şehrinde geçmektedir.

Hikaye, normal insanlar ve insan yiyen Ghoul adı verilen yaratıklar arasındaki mücadeleyi konu almaktadır. İnsanlar, Ghoul'leri tespit ederek ve öldürerek şehirlerini güvende tutmaya çalışmaktadır. Ghouls'ler, insan eti tüketerek hayatta kalmaya çalışırken, bazıları da insanlarla bir arada yaşamaya çalışır.

Serinin ana karakteri Kaneki Ken, normal bir üniversite öğrencisiyken, Ghoul'ler tarafından saldırıya uğrar ve onların özelliklerini kazanır. Kaneki, Ghoul ve insan arasındaki zorlu dengeyi korumaya çalışırken, kendisini her iki dünya arasında da yabancı hisseder.

Kaneki, Ghoul'ler arasında yaşayan ve onların düzenlerine dahil olan Aogiri Tree örgütü ile karşılaşır. Bu örgüt, Ghoul'lerin haklarını savunan bir grup olarak görülmekte ancak aynı zamanda şehirdeki insanlara karşı acımasızca saldırılar düzenlemektedir.

Tokyo Ghoul, karanlık atmosferi, vahşi aksiyon sahneleri, karmaşık karakterleri ve toplumsal eleştirileri ile dikkat çeken bir anime serisidir. Seri, aynı zamanda, insan doğasının sınırlarını ve kimlik sorunlarını da işlemektedir.

Haise çıkana kadar güzel ilerliyordu bence ama haise çıktıktan sonra bi noluyo dedim fakat yine de izlemeye devam ettim ve hiç yoktan güzel bitti

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Surekli mangada olmayan yerler oldugunu soyledikleri icin mangasini okumustum. Mangasini okudugum tek animedir.

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
1. sezon son bölümünde gelen rahatlık hissiyatı...

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hem mangasını okudum hem de animesini izledi. Animede neden mangadan ayrı bir yolda izlediklerlini halen anlıyamıyorum. Maalesef ilk sezonun şöhreti ile yürüyen bir anime. Mangası için bu geçerli değil tabi.

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Sui Ishida tarafından yazılan ve resimlenen bir Japon manga serisidir.Yalnızca insan eti yiyerek hayatta kalabilen devlerin, yetkililer tarafından takip edilmekten kaçınmak için gerçek kimliklerini gizleyerek sıradan insanlar arasında gizlice yaşadığı alternatif bir evren. Ogreler, vücutlarını yenileme konusundaki olağanüstü yeteneklerine ek olarak hız, güç ve gelişmiş duyular gibi yüksek yeteneklere sahiptir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şahsen ben diğer sezonlarınıda sevdim ama ilki tabikide ap ayrı güzel

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İlk iki sezon bir çok anime kategorisinde en üst düzeydeydi. Favori animem

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
1.2 sezonu izledim beğendim hafif kafam karıştı ama 3 cü sezon çok karışıktı o yüzden 10 üzerinden puanım 4 alınmayın

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
3 ve 4. sezonu çoğu kişi beğenmesede bütün sezonlarını severek izledim ilk animeyede tokyo ghoul ile başladım öneririm
Touka:lavyu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...