Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PS 5 bence şuan için heves ve o da zamanla geçer ama PC öyle değil. Aynı bütçeye ortalama bir PC toplayabilirsin. Hem klavyenin yerini tutar mı hiç bir kol. Birde bozulsa sıkıntı.
Topla bir pc geç dostum ps 5 'i bir hevesle alırsın 1 hafta sonra ps 5 kendini bir köşede bulur oyun piyasasına baktığında ps oyunlarının fiyatlarını biliyorsun tabi
şöyle bir şey var, güzel bir sistem toplarsan her oyunu oynarsın. ps5 alırsan, 2 sene sonra ps6 çıkar yükseltmek zorunda kalırsın ve oyunlar için sürekli masraf yaparsın
performans güç kalite vs pc ler her zaman konsollardan daha iyidir tavsiyem pc ve konsol oyunları Tr de aşırı pahalı bunu da göz önünde bulundur derim 5 saatlik hikaye modu olan multisi olmayan oyunlara 300 tl para istiyorlar ...
Kanka bana göre toplama pc çünkü ben oyun koluyla oynayamıyorum alışık değilim hemde oyun fiyatları bu aralar çok pahalı hem pc de ps oyunlarını da oynayabilirsin sistemin yetiyorsa tabiki ps kalitesi vermez ama en azından oyun zevki alırsın demem o ki karar sana kalmış ama ben pc alırdım
ps5 oynann oyun pc de mi oynanıyor o yuzdenmi kıyaslama istiyorsun oyleyle pc daha verimli olur senin için bide ps5 fiyatına daha iyi bilgisyar toplanır ps5 den