Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam net olarak PC, PS5'in oyunları aşırı pahalı, ayrıyetten PS Plus üyeliği alıyorsun 1 yıllık. PS5'in oyunlarının fiyatları zaten 400-600 Tl arası. Kaldı ki PC'de Korsan da indirip oynayabiliyorsun. O paraya PC en mantıklısı.
Eğer devamlı oyunlara vericek bir paran varsa PS5 DE ama yoksa ve oyunları ***** ya da daha ucuza oynamak istiyorsan PC al. Tabii PS5'in havası ayrı olur
Bu yıllardır varolan bir tartışmayı hatırlatıyor bana bro konsol ve pc tamamen ayrı dünyalar sen konsol oyuncusuysan al ps5' ini geç ama pc her zaman daha çok verim verir sana hem oyunlarda hem grafik olarak hem işlevsellik olarak.
bana kalırsa ps almak yerine bilgisayar almak çok daha mantıklı her zaman. Farklı farklı görevlerde kullanma şansın var. He kolla oyun oynamak istiyorum dersen kol da bağlayabiliyorsun tabi ki
Kesinlikle bilgisayarı öneririm zamanında ps4 almak gibi bir hata yaptım oyunlarının fiyatı ulaşılamaz nerdeyse oyun oynuyucam diye alıyorsun oyunlara para yetişmiyor asla tavsiye etmiyorum