Onaylı Üye
kardeşim format atmak maalesef bilgisayarı yavaşlatıyor unlostun dediği kadarıyla biliyorum çözümü varmı bilmiyorum tekrar format at yazmışlar sakın yapmaMerhaba, format atmadan önce gta ve cs de 0 kasma ile oynarken format attıktan sonra ekran kartı driverini kurmama rağmen fps düşüşü yaşadım ve oynayamıyorum. Toplu driver kuran program kullanmak gibi bir hata yaptım nasıl düzeltebilirim?
csgo işlemci bazlı çalışan bir oyun. msconfig ayarlarından çekirdek sayısını max seviyeye getirmen lazım. bu ayar forman sonrası sıfırlanırMerhaba, format atmadan önce gta ve cs de 0 kasma ile oynarken format attıktan sonra ekran kartı driverini kurmama rağmen fps düşüşü yaşadım ve oynayamıyorum. Toplu driver kuran program kullanmak gibi bir hata yaptım nasıl düzeltebilirim?
Tüm sürücüleri orijinal sitelerinden manuel olarak kurmanı tavsiye ediyorum. Toplu sürücü programları eski versiyonları kurabiliyor. Bir de 2 grafik kartın varsa oyunları güçlü olan kartla çalıştırdığından emin ol.Merhaba, format atmadan önce gta ve cs de 0 kasma ile oynarken format attıktan sonra ekran kartı driverini kurmama rağmen fps düşüşü yaşadım ve oynayamıyorum. Toplu driver kuran program kullanmak gibi bir hata yaptım nasıl düzeltebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?