Seçkin Üye
Arkadaşlar xCs:Go kullanan herkes vac ban mı yedi?
Moderatörün son düzenlenenleri:
ben artık kullanmıyorum öneririmhile kullanan herkez eninde sonunda ban yiyecektir
Ayn hatta o pc yi formatla hile sokma tehlikeliAynn sonuna kadar haklısın. Ben de kullanmıyorum Steam oyunlarında. 58 oyunum var 1K TL'ye yakın para çöpe gider aman aman![]()
Ayn hatta o pc yi formatla hile sokma tehlikeliaman 1k demişsin içim gitti ;D
Bana kalırsa bilgisayarını temiz bir formatla , daha önce hile programı kullandıysan sorun olabilir memoryhackers'in programı sorun yaratmaz sildiğinde arkasında birşey bırakmıyor ancak diğer hile programları arkalarında iz bırakıyor olabilir bilemeyiz . En iyisi formatlaArtık görev yöneticisini kapatmıyorum, her 1 dk da bir açık uygulamaları kontrol ediyorum. Başıma çok şey geldi sonra fena olmayalım. 1K TL'ye gözüm gibi bakıyorum![]()
Bana kalırsa bilgisayarını temiz bir formatla , daha önce hile programı kullandıysan sorun olabilir memoryhackers'in programı sorun yaratmaz sildiğinde arkasında birşey bırakmıyor ancak diğer hile programları arkalarında iz bırakıyor olabilir bilemeyiz . En iyisi formatla1 k değerli hesap .
Neden Hile kulanıyorsunuzki robloxta da csgo var oynadım baya iyi oynuyom normal csgodan farkı yok hile açmayada ne gerek var bileği iyi olan onyar iyi olmayan hile açar
başka hile kullanmama ramen yedim hile
Ordada hile açılıyo asdfasdfNeden Hile kulanıyorsunuzki robloxta da csgo var oynadım baya iyi oynuyom normal csgodan farkı yok hile açmayada ne gerek var bileği iyi olan onyar iyi olmayan hile açar
Aynn sonuna kadar haklısın. Ben de kullanmıyorum Steam oyunlarında. 58 oyunum var 1K TL'ye yakın para çöpe gider aman aman![]()