Toplu Vac Dalgası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar xCs:Go kullanan herkes vac ban mı yedi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Evet %75 ban yedi kullananlar. Biraz araştırsaydın keşke kullanmadan önce. 3 gündür falan hep VAC bandan konuşuluyor forumda farkındaysan :cryangry:

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ben artık kullanmıyorum öneririm :) hile kullanan herkez eninde sonunda ban yiyecektir

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Artık görev yöneticisini kapatmıyorum, her 1 dk da bir açık uygulamaları kontrol ediyorum. Başıma çok şey geldi sonra fena olmayalım. 1K TL'ye gözüm gibi bakıyorum :D
Bana kalırsa bilgisayarını temiz bir formatla , daha önce hile programı kullandıysan sorun olabilir memoryhackers'in programı sorun yaratmaz sildiğinde arkasında birşey bırakmıyor ancak diğer hile programları arkalarında iz bırakıyor olabilir bilemeyiz . En iyisi formatla :) 1 k değerli hesap .

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bana kalırsa bilgisayarını temiz bir formatla , daha önce hile programı kullandıysan sorun olabilir memoryhackers'in programı sorun yaratmaz sildiğinde arkasında birşey bırakmıyor ancak diğer hile programları arkalarında iz bırakıyor olabilir bilemeyiz . En iyisi formatla :) 1 k değerli hesap .

Tmm moruq korkutuyorsun artık beni. Ben pc'yi söküp formata götürüyorum benim evdeki format CD'leri çizilmiş. Hadi BY :D :brainfree:

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Neden Hile kulanıyorsunuzki robloxta da csgo var oynadım baya iyi oynuyom normal csgodan farkı yok hile açmayada ne gerek var bileği iyi olan onyar iyi olmayan hile açar

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Neden Hile kulanıyorsunuzki robloxta da csgo var oynadım baya iyi oynuyom normal csgodan farkı yok hile açmayada ne gerek var bileği iyi olan onyar iyi olmayan hile açar

Aynn öyle. YouTube'dan bana paylaştığım hileye çocuğun biri "sekmeme hilesi yine de sekiyor" yazmış :D Sol tıka basılı tutarak A dan B side'ı tarıyorlar hile istiyorlar bide :D :D :D

Üye
8 HİZMET YILI
:D başka hile kullanmama ramen yedim hile

Üye
8 HİZMET YILI
XCSGO da yemedim ben bu son güncellemeden sonra gelen sbyte vip hackten dolayı vac yedim aynı wallhack i xcsgo da kullandıgım da ban yememiştim 4-5 rütbe atlamıştım ama sbyte 3 maçtan sonra ban yedim yani eski hile daha iyiydi bence

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İlk hesabımda 2 hack gelince gaza gelip indirip ertesi gün VAC yemiştim . Şimdi hayatta yapmam öyle bir şey size de tavsiye etmem en iyisi temiz temiz oynamak .

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aynn sonuna kadar haklısın. Ben de kullanmıyorum Steam oyunlarında. 58 oyunum var 1K TL'ye yakın para çöpe gider aman aman :D:D

CSGO dan VAC yersen VALVE yapımı olan TF2 DOTA... gibi oyunlardan da ban yersin ama diğer Steam oyunlarından ban yemezsin rahat rahat oynayabilirsin . ( Bir de VALVE oyunlarının envanterine takas yapamazsın ama diğer oyunlarda takas yapabilirsin... )

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
dün akşam rekabetçide hile açtım rankımı geliştirdim oyundan her çıkıp girdiğimde bakıyorum ban gelmişmi diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...