Çözüldü Torrent Çok Yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
110 Mb İnternet Var 2 Mb İle İndiriyorum Bu Nasil Olabilir İnternette Ayarlardan Denileni Yaptim Torrent Bozuldu Tekrar Yükledim Torrenti Tracker Degiştim Gene Olmuyor Bununla İlgili Trick Bilen Varsa Söyleyebilir mi

Çözüm
Sanırım Cyberpunk indiriyorsun. Torrent bildiğin sunucular gibi çalışmaz, senden önce indirenlerin seed etmesi gerekir. Herhangi bir sorun değil bu yani, seed edilmesi gerekli. Ekstra olarak 110mbps internetin var diye 110mb/s ile indirmeyecek zaten, 13.75mb/s ile indirebilirsin maksimum. 1byte 8 bit ettigi icin 110'u 8'e bölmen gerekli.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sanırım Cyberpunk indiriyorsun. Torrent bildiğin sunucular gibi çalışmaz, senden önce indirenlerin seed etmesi gerekir. Herhangi bir sorun değil bu yani, seed edilmesi gerekli. Ekstra olarak 110mbps internetin var diye 110mb/s ile indirmeyecek zaten, 13.75mb/s ile indirebilirsin maksimum. 1byte 8 bit ettigi icin 110'u 8'e bölmen gerekli.

Son düzenleme:
Çözüm
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
törrent zaten indirme limitini kendisi ayarlıyor ve eş sunucuda bağlanan başka ip adresleride vardır. Bu yüzden bu senin internet hızınla alakalı değil indirdiğin yer ile alakalı kısacası

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sadece torrentden mi düşük indirme hızı alıyorsun ?
Evet
Post automatically merged:

Elden Ring

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Evet
Post automatically merged:

Elden Ring
Oyunun önemi yok, bahsettiğim gibi. İndirdiğin kaynağı değiştir, farklı yerden indirmeyi dene. Forumda korsana destek vermiyoruz. Torrent sisteminin çalışma mantığını da anlattım, ne kadar fazla seeder o kadar yüksek indirme hızı. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...