Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Arkadaşkar bu hınzırın nasıl hızlanacağını biliyorsanız bir yazar mısınız. İnternetten araştırdım çoğu olmuyor veya oluyor sonran eski hızına geri dönüyor
Bazıları ayarlardan bir şeyler yapıyorlar o hız hızlanıyor ama çok gördüm hızlandığını amaöyle bir şey yok kardeşim kendi internet hızına bağlı bir şey o.
Kanka çok hızlıymış internetinİnternet hızı neyse indirme hızıda odur diye biliyorum ancak ortak internette bile indirme için torrent programı kullanıldığında internet hızında fişeq etkisi yaratıyor ve internet hızımın özeti şu resimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapinternetim '' çok hızlı '' olmasına rağmen torrent ile 1 mb s alıyorum . Programdan programa indirme hızıda değişiyordur bence , ben mediaget kullanıyorum öneririm dene bence ama haberdar etmeyi unutma merak ettim indirme hızında fark olacakmı .
izleyiciler derken biraz daha açıklayabilir misinizleyiciler ile hızlandırılıyor google zamunda tracker yaz ilk bağlantıya tıkla üsteki 2'sini kopyala izleyecilere yapıştır
Ben pek gece kullanmıyorum bilgisayar ama işte o trackerları buldum kaç kere bir süre sonra gene aynı hızına dönüyor sabit bir hızda tracker mı neyse ondan lazımElindeki internetine göre indirme hızı da maksimum o oluyor fakat indirme hızının torrente olan etkisini arttırmak için yapabileceğin şeyler:
1- Pro sürümünü kaçak indirebilirisin
2- İnternetten trackerları ekleyebilirsin.
3- İnternette belirli ayarları bulabilirsin
4- Gece 2 ile sabah 8 arası bilgisayarı açık bırakabilirsin (Benim en çok kullandığım yöntem)
Ben torrentle indirme yaparken bilgisayarı açık bırakıyordum. (Laptop ekranını fonksiyon tuşlarından kapatıp, Windows ayarlarından da şu süreden sonra uyku moduna gir seçeceğini "asla"yapıyordum.
Yok eğer ben gece indirilmesini beklemem diyorsan, o 3 adımı denemeni tavsiye ederim.
Peki normal hız ile artmış hız arasındaki fark ne kadar? Trackerlar zaten bir miktar yardımcı oluyor. %20-25 cıvarında. Önemli olan internet hızı, ayarlar vs. vs.Ben pek gece kullanmıyorum bilgisayar ama işte o trackerları buldum kaç kere bir süre sonra gene aynı hızına dönüyor sabit bir hızda tracker mı neyse ondan lazım
mesela diyelim ki bizim indirme hızımız 500 600 kb arası o ayarları yapınca 1000 1200 felan çıkıyor ama işte tam sabit kalmıyor sonra iniyor, tabi internet hızı çok önemli yaniPeki normal hız ile artmış hız arasındaki fark ne kadar? Trackerlar zaten bir miktar yardımcı oluyor. %20-25 cıvarında. Önemli olan internet hızı, ayarlar vs. vs.
En garantili yöntem gece bilgisayarı açık bırakıp da indir. Yani, trackerların güncel olmalı. onlar güncel değilse gece indirmeye bak. En garantisi odur. Ben torrent dosyalarımı gece indiriyorum. 800 kb ile indiriyor ve 20 gblık bir dosya gece 2 den 8 e kadar indirilmiş oluyor. Gündüz vakitleri indirmiyorum çünkü kota vardı. Galiba şimdi yok. (Yani 2019 dan önce sözleşme yapılmıştı.)mesela diyelim ki bizim indirme hızımız 500 600 kb arası o ayarları yapınca 1000 1200 felan çıkıyor ama işte tam sabit kalmıyor sonra iniyor, tabi internet hızı çok önemli yani
Bir yerden görmüştüm sanki bir adam sabaha kadar açık bırakmış bilgisayarı patlamıştıEn garantili yöntem gece bilgisayarı açık bırakıp da indir. Yani, trackerların güncel olmalı. onlar güncel değilse gece indirmeye bak. En garantisi odur. Ben torrent dosyalarımı gece indiriyorum. 800 kb ile indiriyor ve 20 gblık bir dosya gece 2 den 8 e kadar indirilmiş oluyor. Gündüz vakitleri indirmiyorum çünkü kota vardı. Galiba şimdi yok. (Yani 2019 dan önce sözleşme yapılmıştı.)
yok reis sıkıntı olmuyo ben hep öyle indiriyomBir yerden görmüştüm sanki bir adam sabaha kadar açık bırakmış bilgisayarı patlamıştı
işte torrent değişik yav bende de çıkmıyor çok 9 mbt lik var ölçtüm hızı ama iştereisler 6 mbit lik internet aldım bu hız 400 kbps üstüne çıkmıyo bu altyapı kaynaklımıdır
Benimkisi casper nirnava c500 laptop hiç sıkıntı olmadı.Bir yerden görmüştüm sanki bir adam sabaha kadar açık bırakmış bilgisayarı patlamıştı
Bence 500 600 kb internet acayip hızlı fişeq gibimesela diyelim ki bizim indirme hızımız 500 600 kb arası o ayarları yapınca 1000 1200 felan çıkıyor ama işte tam sabit kalmıyor sonra iniyor, tabi internet hızı çok önemli yani
tabiki muhteşem bi internet burdan türk telekoma selam olsunBence 500 600 kb internet acayip hızlı fişeq gibiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyt de video izleyemiyoz bari indirelim dedik amaaa nereye indiriyosun