Uzman Üye
Dostum sadece kayıt oluyorsun üstüne çok fazla kampanya ör: Şok %10 indirim10 tl için değmez bence
AKBANK tarafından yönetiliyor TOSLA nesi tehlikeliaga tehlikeli olabilir ya bana her zaman free cash tehlikeli gelmiştir.
Yaptın mı hocamDenenir hocam
Evet çalışıyor ancak bugün son günhalen daha çalışıyor mu ?
beyler ben denedim sadece 5 tl verdi 5 tl için uğraşılmaz
Çok fazla kampanya var bunları yaparak epin, market, Alışveriş %5 - 10 indirim iade bence değer birde gördünüz ya bana 50 TL yükle, 50 TL KAZAN verdi size de verebilirgerçekten 10 lira için değmez
İninal benzeri bir uygulama ancak aidat yok, para kesintisi yok İninal'e 100 basar sadece fazla bilinmiyor.AKBANK tarafından yapıldı yani kesinlikle güvenlidir ek olarak her ay kampanya geliyor, yenileniyordeneyimde toslaya bir türlü ısınamadım
Yapsaydın 10 TL geleceğini anlardınbeyler ben denedim sadece 5 tl verdi 5 tl için uğraşılmaz
tehlikelik bir durum yok referans gibi düşün adamın referans kayıdı ile kayıt oluyorsun hem ona igidyor hem sanaaga tehlikeli olabilir ya bana her zaman free cash tehlikeli gelmiştir.
Aynı siz ne kadar alıyorsanız bende o kadarelinize sağlık fakat 10tl için değer mi bilmem. bu arada referanslı linkten siz ne kadar alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?