Tr serveri Scriptler kısa özet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bi bakıma haklısın ama adam scriptim derse ve reportlanırsa düşük ihtimalde olsa yetkililerin incelemesine düşüp ban yiyebilir ben olsam bende inkar ederim script olduğumu

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
oyna geç knk bi sıkıntın olursa maç sonu reportlarsın eğer ki chat e fazla takılıyorsan da susturursun

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanak tr bos benı delendırıyolar bos adam cok

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bencede kafaya takma oyun bu bunlar olabilecek şeyler kanka

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dostlar merhaba bu gün size yaşadığım bir olayı anlatayım o kadar can sıkıcıki
Sc siz Mid yone oynuyorum karşımda Kata var lanede güzel durdum kestim 1-2 defa Karşıda top lanede cassi var
Bakıyorum adam güzel güzel skorlar alıyor 20 Dakikada falan 170 cs yapmış güzel hoş dedim sonra topa çıktım karşısına gittim orda adamın script olduğunu anladım
takımdaki swain w atıyor titreterek dodgeliyor Sonra yone hortumu atıyorum birde dodgeliyor tam u atıcağım zaman u falan atıyor F attığım yere W falan atıyor vs vs
adama sen scriptsin diyorum adam kabullenmiyor :D yok sen böyle kötüsün şöyle kötüsün bronzda sürünmeye devam et falan diyor :D Adama script olduğunu kanıtlıyorum halen kabullenmiyor Zaten şuanda burdaki scriptte Bir çok paralı scriptte ban atmıyor
Sc olduğunuzu kabul etmek belirtmek çok zor birşey değil zaten ban yemiyorsunuz sc ile oynayıp niye kendiniz iyi oynuyormuş gibi tribe girip başkalarına laf atıyorsunuz anlamıyorum bu konu hakkında Biraz daha dikkatli olursak hepimiz sevinirim
adam neden chate tamam scriptim diyip kabullensin ki belki report atmayan da report atıcak bu sayede ama susması gerektiğinden bahsediyorsan o doğru sonuna kadar kabullenmemek saçma ben çoğu zaman susuyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tr serveri böyle maalesef. Artık her takımda 1 tane sc var kimse bakmıyor servere. Buradaki bedava sc bile aylardır ban atmıyor. EU da da öyle mi bilen var mı?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka bence sende scriptsin çünkü adam bronz elo demis yani bu sitedeysen ve bronz elodaysan yüksek ihtimal scriptsin diye düşünüyorum

AKA Üstün Kısa
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ağzına sağlık moruk. Ama yorumlarda hala boş yapanlar var saçmalığa bak :D

Veteriner Hekim
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Her şey olur tr serveridne xd

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Scriptle oynayan birinin kendi egosunu tatmin edeceğini düşünmüyorum. Üstelik adamın script olduğunu kabul etmek gibi bi zorunluluğu yok. sana yazdığı şeyler ise seni tilt etmek ve oyundan soğutmak için.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
scrple bile bişey yapamayn beyınsızler var sıkıntı yok kulansızlar :D

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka bence sende scriptsin çünkü adam bronz elo demis yani bu sitedeysen ve bronz elodaysan yüksek ihtimal scriptsin diye düşünüyorum
Kanka sence sc ile bronz olurmuyum Fresh acc aldım yerleştirme maçları bitti Bronz 1 64 lp kaldı ve direk ilk maçta geldi sence sc olsam ağlarmıyım ???

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyun bu oyna geç çok takılıyorsan chati sustur

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ya kral hepsi aynı artık sadece nice sc yazıp geçiyorum bütün oyun başlıyolar ağlamaya

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostlar merhaba bu gün size yaşadığım bir olayı anlatayım o kadar can sıkıcıki
Sc siz Mid yone oynuyorum karşımda Kata var lanede güzel durdum kestim 1-2 defa Karşıda top lanede cassi var
Bakıyorum adam güzel güzel skorlar alıyor 20 Dakikada falan 170 cs yapmış güzel hoş dedim sonra topa çıktım karşısına gittim orda adamın script olduğunu anladım
takımdaki swain w atıyor titreterek dodgeliyor Sonra yone hortumu atıyorum birde dodgeliyor tam u atıcağım zaman u falan atıyor F attığım yere W falan atıyor vs vs
adama sen scriptsin diyorum adam kabullenmiyor :D yok sen böyle kötüsün şöyle kötüsün bronzda sürünmeye devam et falan diyor :D Adama script olduğunu kanıtlıyorum halen kabullenmiyor Zaten şuanda burdaki scriptte Bir çok paralı scriptte ban atmıyor
Sc olduğunuzu kabul etmek belirtmek çok zor birşey değil zaten ban yemiyorsunuz sc ile oynayıp niye kendiniz iyi oynuyormuş gibi tribe girip başkalarına laf atıyorsunuz anlamıyorum bu konu hakkında Biraz daha dikkatli olursak hepimiz sevinirim
ne alaka aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...