Trax ai ile ilgili görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Herkese merhaba,

Trax ai ile ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum,

Yaklaşık 1 aydır araştırdım yakın 2 arkadaşım 1 ay önce girdiler keşke bende o zamn girseydim daha avantajlı olurdum ama hala geç kalmış sayılmam diyerek girdim 2 gün oldu 2 günde 20 dolar birikimim oldu 500 dolarlık bir robot satın aldım günde 10 dolar veriyor yani şu anki kurla 170 TL birikim yapıyor ay sonunda 5000 TL yi bulcak ben toplamda 8500 TL yatırmış oldum 1 ayda zaten ana paranın yarısını çıkarmış oluyor ve 2. ayda tamamı çıkmış oluyor birde satın aldıgım robotun parası zaten 30 gün sonunda bana kalacak diğer iki arkadaşlarımdan bahsetmek isterim onlar daha şanslı onların seviyesine çıkmak için biraz daha sabretmem gerekiyor 1. arkadaşım 5-6 robotu var değişik rakamlarda ana parasını aldı ve içerdeki robotlardan haftalık 1800 TL çekim gerçekleştiriyor hiç sorun yaşamadı 2. arkadaşım ise büyük deneyen cinsten 2000 dolar aldı iyi bir risk 3 haftadır işin içinde ve gerçekten yanımda çekiyor her hafta 5000 TL alıyor onun aldıgını gördükçe insan giresi geliyor ve bende o vesileyle girdim şu an herşey yolunda telegram grupları var ordaki insalara bakıyorum gerçekten ciddi yatırımlar yapan var bence denenir her hangi bir sorun okumadım orda şu an güvenilir durmakta denene bilir diye düşünüyorum 8500 TL ye her ay bi asgari ücret fena bi gelir değil birde bu rakamları görünce yüksek robot almak zorunda değilsiniz 400 tl yede var demenk için 400 TL riske edilebilir ilk üyelikte bide ücretsiz robot veriyor sistem size oda ayda 6-7 dolar getiriyor, link veriyorum girip deneme yapabilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çekim kanıtı;

YouTube Vs. araştırabilirsiniz daha detaylı bir şekilde öğrenmek için. Üye olduktan sonra size whatsapp üzerinden Trax Ai asistanı telegram linkini yolluyor telegram grubunda asistanlara sorarakta daha detaylı bilgi alabilirsiniz ben şuana kadar ihtiyacım oldukça para çekiyorum bir sorun yaşamadım. Benim ekibime katılarak daha fazla gelir elde edebilirsiniz ekip ne kadar büyürse gelir o kadar fazla olur.

Seviliyorsunuz hayırlı Forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hocam yatırım tavsiyesi değildir yazsaydınız keşke :kaybear:

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hocam sence güvenilir mi bu adamlar sana verdiğin parayı 1,5 ayda geri veriyor 1,5 ay sonunda sana kar getiriyor fakat bunlar nereden para kazanıyor çıkarları nedir?

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam sence güvenilir mi bu adamlar sana verdiğin parayı 1,5 ayda geri veriyor 1,5 ay sonunda sana kar getiriyor fakat bunlar nereden para kazanıyor çıkarları nedir?
Trax Ai bir yazılım şirketidir sistemde yazılımsal robotlar var bu robotlar farklı borsaları tarayarak ucuzdan btc alıp tekrar farklı borsalarda yüksek fiyattan geri satıyor sistemde bu kar'dan sana komisyon veriyor. 1 den 5'e kadar robot seviyeleri var her seviye robotun getirisi farklı oluyor.

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
2. Çiftlik bank dönemi geliyor olabilir :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
böyle okuyunca iyi geliyor ama ya patlarsa çünkü daha önceden böyle botlar yüzünden çok insan patladı

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yatırım yapmadan da sadece üye toplayarak büyük kazançlar elde edebiliyorsunuz. Yatırım yapmanız şart değil.
Benim çok büyük olmasada topladığım üyeler var ve yatırım yapmadan haftalık 20 dolar çekim yapıyorum ne kadar üye toplarsanız o kadar çok gelir elde edebiliyorsun haftalık 20 dolar günlük 20 dolarada dönüşebiliyor çevremde çok var günlük 10-20 dolar çeken
Post automatically merged:

böyle okuyunca iyi geliyor ama ya patlarsa çünkü daha önceden böyle botlar yüzünden çok insan patladı
Dostum dediğim gibi ben hiç yatırım yapmadım sadece üye toplayarak haftalık 20 dolar kazanıyorum ekibini ne kadar çok büyütürsen o kadar çok kazanıyorsun. İstersen benim ekibime katılarak artı olarak biraz daha kazanabilirsin kalabalık ekiplere girince daha fazla komisyon veriyor. Davet kodum bu 266862647

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Benim çok büyük olmasada topladığım üyeler var ve yatırım yapmadan haftalık 20 dolar çekim yapıyorum ne kadar üye toplarsanız o kadar çok gelir elde edebiliyorsun haftalık 20 dolar günlük 20 dolarada dönüşebiliyor çevremde çok var günlük 10-20 dolar çeken
Post automatically merged:

Dostum dediğim gibi ben hiç yatırım yapmadım sadece üye toplayarak haftalık 20 dolar kazanıyorum ekibini ne kadar çok büyütürsen o kadar çok kazanıyorsun. İstersen benim ekibime katılarak artı olarak biraz daha kazanabilirsin kalabalık ekiplere girince daha fazla komisyon veriyor. Davet kodum bu 266862647
yani hiç para yatırmadan davet kodlarıyla guruplar üzerinden de para kazanabiliyoruz piramit misali öğer öyleyse davet kodunla giricem

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yani hiç para yatırmadan davet kodlarıyla guruplar üzerinden de para kazanabiliyoruz piramit misali öğer öyleyse davet kodunla giricem
Aynen kanka o şekilde kazandırıyor sistem ilk üye olduğunda sana sistem ücretsiz robot veriyor onu aktifleştirmen lazım kazanmak için aktifleştirdiğin zaman kazanmaya başlıyorsun ekibini büyültünce daha fazla kazanırsın (ilk robotu etkinleştirmek ücretsiz)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aynen kanka o şekilde kazandırıyor sistem ilk üye olduğunda sana sistem ücretsiz robot veriyor onu aktifleştirmen lazım kazanmak için aktifleştirdiğin zaman kazanmaya başlıyorsun ekibini büyültünce daha fazla kazanırsın (ilk robotu etkinleştirmek ücretsiz)
teşekür ederim o zman bilgilendirme için deneyelim o halde çok bir şey kaybetmem

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dipnot:Yatırım tavsiyesi değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...