Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valorant için vp almaya karar verdim trendyoldan aldım şuana kadar sorun çıkmadı ama bugün aldığımda karttan parayı çekti ama vp kodu gelmedi ne yapmam gerek
Dostum trendyoldan alınan VPler bazen geç gelebiliyor şans işi. Arkadaşım da ordan alıyor uzun suruyor bazen gelmesi. Sabret biraz bekle illaki gelicektir. Gelmezse desteğe yaz.
gecikmeli olarak gelebilir dostum ayrıca e-pin alım alımlarında e postaya gönderim oluyor
benim tercihim mobil bankacılık üzerinden oluyor oyun kodu alacaksan böyle alırım ben
bazen trendyol kodları geç gelebiliyor fakat e postanı da kontrol etmeni öneririm bir kaç saat içinde kod eline ulaşmaz ise canlı desteğe bağlanırsan yardımcı olucaktır. Şuan bile içinin rahat etmesi için bağlanıp durumu sorabilirsin
Satıcı mesajı daha görmediyse o yüzden gelmemiş olabilir. Canlı destekle bi görüş istersen ama korkmanı gerektirecek bir şey yok yani bu akşam olmaz yarın sabah gelir ama her türlü gelir