Söyle yazının rengi bana ait / ondan sonra yazıyı ben o hale getirdim gereksız yerlerı sıldım ve iç içe soktum arkayada wallpaperi koydum wallpaperdeki ışıklandırma kendisine ait ztn olmasaydı ben koyucaktım yorumun için teşekkürleryazı çok güzel olmuş wallpaperde ama şimdi şöyle bi olay var ne ekledigini yazsan daha iyi olur mesela wallpaperi koyup sadece yazımı ekledin yoksa arkaplana ışıklandırma vs. vs. uğraştınmı yani bunu yaparken ama hoş duruyor
Yaparım tabi özelden detaylı söylersen renk-yazı- neden olmasınvallahi ne yalan söğleyim güzel olmuş resmen bayıldım birde o güzel yazı süper olmuş bana öğle yazı yaparmısın
Ciddi söylüyorum o an kendı wallpaper yapmak aklıma cidden gelmemişti eğer gelseydi yapacaktım.kardeş alınma ama kendi emegınle wallper fln yap ctrl c ctrl v değil bu işler yazıyı yazmak 10 dakkalık iş zaten
tamam kardeşimCiddi söylüyorum o an kendı wallpaper yapmak aklıma cidden gelmemişti eğer gelseydi yapacaktım.
o nasıl olucak kanka birkaç gündür buralardayım zaten?aktif üye olman lazım
knk forumda bu üyeler hkkında bilgi vvar ama sana sole dıyım bıldıgım kadarıyla 10 veya 50 mesaj atarsan aktıf uyesıno nasıl olucak kanka birkaç gündür buralardayım zaten?
eyvallah kardeşim sağolknk forumda bu üyeler hkkında bilgi vvar ama sana sole dıyım bıldıgım kadarıyla 10 veya 50 mesaj atarsan aktıf uyesın