Trex-logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler sizce benden grafik-er olur mu ? mesela tam olarak ne isteniyor /// yaptığım bir logo Samimi yorumlarınızı beklıyorum.)
TREX (1).jpg

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
yazı çok güzel olmuş wallpaperde ama şimdi şöyle bi olay var ne ekledigini yazsan daha iyi olur mesela wallpaperi koyup sadece yazımı ekledin yoksa arkaplana ışıklandırma vs. vs. uğraştınmı yani bunu yaparken ama hoş duruyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yazı çok güzel olmuş wallpaperde ama şimdi şöyle bi olay var ne ekledigini yazsan daha iyi olur mesela wallpaperi koyup sadece yazımı ekledin yoksa arkaplana ışıklandırma vs. vs. uğraştınmı yani bunu yaparken ama hoş duruyor
Söyle yazının rengi bana ait / ondan sonra yazıyı ben o hale getirdim gereksız yerlerı sıldım ve iç içe soktum arkayada wallpaperi koydum wallpaperdeki ışıklandırma kendisine ait ztn olmasaydı ben koyucaktım yorumun için teşekkürler

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
güzel kardeşim eline sağlık

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
vallahi ne yalan söğleyim güzel olmuş resmen bayıldım birde o güzel yazı süper olmuş bana öğle yazı yaparmısın

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeş alınma ama kendi emegınle wallper fln yap ctrl c ctrl v değil bu işler yazıyı yazmak 10 dakkalık iş zaten

Üye
10 HİZMET YILI
Eğer yazı hazır font ise biraz daha uğraş fakat font v.s. kendin hazırladıysan çok güzel olmuş emeğine sağlık

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yazının tonunu biraz daha düşür ton farkı var kesik gözüküyor kenarını yumuşaklaştır biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...