knk biceps demişim ya triceps beslenme konusunda hayvan gibi besleniyorum zaten uyku biraz sıkıntı ama kilom uygun tricepsler fazla hızlı yoruyorSadece biceps değil genel olarak kas büyümesi için sadece antrenman yapmak yeterli değil. Beslenme ve dinlenme konusunda da dikkatli olursan doğal süreçte en kısa sürede büyümeye başlarsın zaten. Fakat bi yerden sonra 5 kilo yetmeye bilir progressive overload yapman gerekecek. Progressive overload ı YouTube yazdığında ne yapman gerektiği hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsin.
Kanka aynı mantık. Bölgesel çalıştığın zaman üstüne ek olarak iki triceps hareketi atarsın. Benim önerim Bi tanesi overhead bi triceps hareketi olsun scullcrusher gibi. Çünkü onlar daha fazla aktif ediyor. Onun dışında da kol gününde çalıştığında yeterli olur zaten. Tek tavsiyem kaldırabileceğin kilolarla çalış yoksa dirsek rahatsızlıkları ortaya çıkmaya başlar o yüzden progressive overload yapman lazım. Ağırsağlam gibi kanallardan progressive overload nedir gibi videoları izlersen az çok mantığını kavrarsın zatenknk biceps demişim ya triceps beslenme konusunda hayvan gibi besleniyorum zaten uyku biraz sıkıntı ama kilom uygun tricepsler fazla hızlı yoruyor
eyvallah adamsınKanka aynı mantık. Bölgesel çalıştığın zaman üstüne ek olarak iki triceps hareketi atarsın. Benim önerim Bi tanesi overhead bi triceps hareketi olsun scullcrusher gibi. Çünkü onlar daha fazla aktif ediyor. Onun dışında da kol gününde çalıştığında yeterli olur zaten. Tek tavsiyem kaldırabileceğin kilolarla çalış yoksa dirsek rahatsızlıkları ortaya çıkmaya başlar o yüzden progressive overload yapman lazım. Ağırsağlam gibi kanallardan progressive overload nedir gibi videoları izlersen az çok mantığını kavrarsın zaten
genine cok bali geninde triceps yoksa 1 senede yapsan zor cikar ama kas kutlesi iyise 1 2 ayda cikararkadaşlar 5 kiloyla çalışıyorum daha önce tricepsleri çok çalıştırmadığım için çok yoruyor.
tricepsler ne kadar sürede büyür bilgisi olan var mı?
Yorum Kasmak İçin Yazmassanız Sevinirim.
Belli bir süre yoktur hocam tamamen ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı ve genetik yatkınlığın ile alakalı bir durumdur. Bendeki büyüme hızıyla sendeki bir olamaz.arkadaşlar 5 kiloyla çalışıyorum daha önce tricepsleri çok çalıştırmadığım için çok yoruyor.
tricepsler ne kadar sürede büyür bilgisi olan var mı?
Yorum Kasmak İçin Yazmassanız Sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?