Pitonun Türü neydi hocam? Benim bildğim türe göre agresiflik değişiyor ama aç mı kaldı acaba hayvan? Teraryumundan nasıl çıktı çok garip sorular geldi aklıma yine de geçmiş olsun.ben piton besliyordum, annem süs köpeği getirmişti piton bi gece gidip köpeğe sarıldı ayıramadık komşular falan derken son anda ayırdık ama köpekte iç kanama oldu 1 hafta sonra öldü. annem pitonu sattırdı ama güzeldi yine beraber 6 ay geçirmiştik evdekiler hiç alışamasada...
AHAHAHAHAHAH Mükemmel dostumBildiğin dümdüz Papağan Besliyorum
Bende köpek besliyorum dostum 3 aylık bir dogo var. Tilki beslemek de garip bir merak ama sevdimBen köpek besliyorum. Ama hep tilki beslemeyi istemişimdir izin verilse anında tilki bulup getiririm eve.
Ahahahahaha hangi tür acaba çok asabi olan türleri varBi akraba maymun beslemeye çalışmıştı evdeki bütün tabakları kırmış bigünertesi gün maymun kalmadı .
aga piton beslemek nedir ya? bu arada köpeğimi öldürseydi onu yok ederdimben piton besliyordum, annem süs köpeği getirmişti piton bi gece gidip köpeğe sarıldı ayıramadık komşular falan derken son anda ayırdık ama köpekte iç kanama oldu 1 hafta sonra öldü. annem pitonu sattırdı ama güzeldi yine beraber 6 ay geçirmiştik evdekiler hiç alışamasada...
Hocam bende bir ara yeltendim ama 6 ayda bir UV, Canlı yem derken baktım çok masraf var kalkamam altından vaz geçtim. Durumu az düzelteyim alacağım bir taneVardı iguana besleyen öldü tabi belli bir süre sonra.
Hocam ben gerçekten sadece sling satarak ciddi paralar elde ettiğimi biliyorum şuan polonya'dan shiplenen 4 tür var bu türlerin slinglerini ürettiğim zaman büyük bir maddi gelir elde edeceğim.Tropik sayılır mı bilmiyorum fakat muhabbet kuşu üretmişliğimiz var. Her hafta 10 kg' a yakın yem gideri vardı. Muhit değişikliği sebebi ile kuşları dağıtmak zorunda kaldık. Üretimde maddi getirisi ne yönde diye soracak olursanız. Toplu satışlarda yüksek kâr elde edebiliyorsunuz. Fakat tekil ya da çiftli satışlarda genelde ölü fiyatına vermek zorunda kalıyorduk. Piyasa şu sıralar çok durgun.
Kral bu bir hobi ve bağamlılık insana çok fazla zevk veriyor denemeden bilinmeyecek bir durum bende beslemek isterdim piton ama çok pahalılar bi balpiton için 5000 USD İstiyorlar, Canlı yem vs. derken aylık min. 400aga piton beslemek nedir ya? bu arada köpeğimi öldürseydi onu yok ederdim
L Kaç?Boehmeiler ve kedim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?