Tropik Hayvan Besleyen Arkadaşlarımız Var Mı Acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle herkese günaydınlarımı iletir, günlerinizin güzel geçmesini dilerim. Evinde Tropik bir canlı besleyen arkadaşlarımız var mı diye merak ediyorum ben. Evimde bir tane Brachypelma Albopilosum bulunuyor. Karantina sonrası gelecek olan sling Boehmeiler vs. var merak ettim benm gibi hobisi olan arkadaşlar var mı diye.
İyi günler iyi Forumlar :)

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben piton besliyordum, annem süs köpeği getirmişti piton bi gece gidip köpeğe sarıldı ayıramadık komşular falan derken son anda ayırdık ama köpekte iç kanama oldu 1 hafta sonra öldü. annem pitonu sattırdı ama güzeldi yine beraber 6 ay geçirmiştik evdekiler hiç alışamasada...

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben piton besliyordum, annem süs köpeği getirmişti piton bi gece gidip köpeğe sarıldı ayıramadık komşular falan derken son anda ayırdık ama köpekte iç kanama oldu 1 hafta sonra öldü. annem pitonu sattırdı ama güzeldi yine beraber 6 ay geçirmiştik evdekiler hiç alışamasada...
Pitonun Türü neydi hocam? Benim bildğim türe göre agresiflik değişiyor ama aç mı kaldı acaba hayvan? Teraryumundan nasıl çıktı çok garip sorular geldi aklıma yine de geçmiş olsun.

İmzaladım Kartını
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bildiğin dümdüz Papağan Besliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben köpek besliyorum. Ama hep tilki beslemeyi istemişimdir izin verilse anında tilki bulup getiririm eve.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bi akraba maymun beslemeye çalışmıştı evdeki bütün tabakları kırmış bigün :D ertesi gün maymun kalmadı .

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben köpek besliyorum. Ama hep tilki beslemeyi istemişimdir izin verilse anında tilki bulup getiririm eve.
Bende köpek besliyorum dostum 3 aylık bir dogo var. Tilki beslemek de garip bir merak ama sevdim :D
Post automatically merged:

Bi akraba maymun beslemeye çalışmıştı evdeki bütün tabakları kırmış bigün :D ertesi gün maymun kalmadı .
Ahahahahaha hangi tür acaba çok asabi olan türleri var :D

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Vardı iguana besleyen öldü tabi belli bir süre sonra.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
aga piton beslemek nedir ya? bu arada köpeğimi öldürseydi onu yok ederdim :D

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Tropik sayılır mı bilmiyorum fakat muhabbet kuşu üretmişliğimiz var. Her hafta 10 kg' a yakın yem gideri vardı. Muhit değişikliği sebebi ile kuşları dağıtmak zorunda kaldık. Üretimde maddi getirisi ne yönde diye soracak olursanız. Toplu satışlarda yüksek kâr elde edebiliyorsunuz. Fakat tekil ya da çiftli satışlarda genelde ölü fiyatına vermek zorunda kalıyorduk. Piyasa şu sıralar çok durgun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Vardı iguana besleyen öldü tabi belli bir süre sonra.
Hocam bende bir ara yeltendim ama 6 ayda bir UV, Canlı yem derken baktım çok masraf var kalkamam altından vaz geçtim. Durumu az düzelteyim alacağım bir tane

Tropik sayılır mı bilmiyorum fakat muhabbet kuşu üretmişliğimiz var. Her hafta 10 kg' a yakın yem gideri vardı. Muhit değişikliği sebebi ile kuşları dağıtmak zorunda kaldık. Üretimde maddi getirisi ne yönde diye soracak olursanız. Toplu satışlarda yüksek kâr elde edebiliyorsunuz. Fakat tekil ya da çiftli satışlarda genelde ölü fiyatına vermek zorunda kalıyorduk. Piyasa şu sıralar çok durgun.
Hocam ben gerçekten sadece sling satarak ciddi paralar elde ettiğimi biliyorum şuan polonya'dan shiplenen 4 tür var bu türlerin slinglerini ürettiğim zaman büyük bir maddi gelir elde edeceğim.

aga piton beslemek nedir ya? bu arada köpeğimi öldürseydi onu yok ederdim :D
Kral bu bir hobi ve bağamlılık insana çok fazla zevk veriyor denemeden bilinmeyecek bir durum bende beslemek isterdim piton ama çok pahalılar bi balpiton için 5000 USD İstiyorlar, Canlı yem vs. derken aylık min. 400

Boehmeiler ve kedim var :)
L Kaç?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Discus besliyorum balık tropik balıkların zirvesi diye duymuştum altan başlayıp oraya kadar gelmiştim sonra hüzünlü son akvaryum patlayınca hanımla bir birimize girdik hanımamı üzeleyim balıklara mı bilemedim balıkarı kurtardım şükür ama parketler falan gitti eee evin reisi ile papaz olmamak lazım balıkları satım sonra :(

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
beslemiyorum besleyenlere hayretle izliyorum

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
koye gittigimizde tilki bulmustum onu beslıyorum tropik degıl ama beslemek cılgınca bırsey :)

FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Vardır ilk kez diyorum o bi hayvanın oldugunu nasıl bi hayvan ki ısırıyormu ?

hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben değişik türünü bilmedigim atalrı tavuk olan bir papağan besliyorum ama ne oldgunu bilmiyom mavi bir papagan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...