hocam kaale almıyolar ki adamlar ezberlemiş belli şeyleri söylüyolar robot gibiTTnet veya bir başka ISS farketmez. Hocam aşırı yoğunluk var hatlarda. Siz teknik destek bölümüne ulaşıp yeni bir porta geçiş isteyiniz.
Şu sıralar direk kesip atıyorlar, sisteme erişim sağlayamıyoruz tekrar arayın deniyor şaka gibi.hocam kaale almıyolar ki adamlar ezberlemiş belli şeyleri söylüyolar robot gibi
kabloluKablo ile mi yoksa wifi ile mi bağlısın internete bende ttnet kullanıyorum ama hiç sıkıntı yaşamadım
müşteri hizmetlerini hiç aradınmı ? adamların seni s"klemediğini bilmiyosun.Ttnet bende kullanıyorum ama hiç sorun çıkarmadı sorun senin ağ bağdaştırıcında olabilir
Aradım evet gayette çözüyorlar sorunu senin şehrinde ilgisizler demek ki eve gelip direk evde bakıyorlarmüşteri hizmetlerini hiç aradınmı ? adamların seni s"klemediğini bilmiyosun.
TTNET her zaman böyle tek bu zaman değil.dostum bu aralar salgından dolayı herkes evde ve herkesin interneti yavaş bi şirkete suç atmamak lazım
bende ttnet kullanıyorum çoğu zaman iyi hızım memnunum yani senin yaşadığın yerden kaynaklı bi altyapı sorunu olmasınTTNET her zaman böyle tek bu zaman değil.
Adamlar sorun yok diyor altyapınızda tabi inanmıyorum dabende ttnet kullanıyorum çoğu zaman iyi hızım memnunum yani senin yaşadığın yerden kaynaklı bi altyapı sorunu olmasın