ne kzııyorsun ya birşey mi dedimKardeş Ttneti ara diyoruz sana hiç dinlemiyorsun bizi yardım istiyorsun yapman gerekenleri söylüyoruz. İnternet hızını herkes kendisi yükseltebilse idi eğer hıza göre paket satmazdı bu firmalar belliki internetinde bir sıkıntı var gerçi paket özelliklerini bile yazmamışsın birşeyde diyemiyorum. Arayacaksın buraya yazdığını onlara söyleyeceksin. Yardım istiyorsun ama dediklerimizi de uygulamıyorsun ne yazık ki Bu hıza senin yada bizim müdahale etme şansımız yok.
1,15 mb civarlarında aradım birşey yapmadılarTtnet in hız testi sitesinden hız testi yap, modemin en az 15 dakikadır açık kalmış olsun sonra da müşteri hizmetlerini ara.
Zaten yaptım demiyor nasıl yapabilirim diye bize danışıyor.Böyle bir paket yok nasıl yaptın
hizmetleri aradım birşey yapmadılar artık tek çara türknete geçmek@ozkangoymen niye kızayım sen benim muhattabım değilsin ki konuyu farklı yönlere kaydırma lütfen boşa yazıp çiziyoruz onu demeye çalışıyorum yaşadığın durum hakkında yapabileceğimiz pek birşey olmadığını belirtiyorum arayacaksın ttneti söyleyeceksin çözüm sunmazlarsa da bölge müdürlüğüne git daha olmadı iptal edeceğini söyle bak nasıl yardımcı oluyorlar sana. Üslubum gayet yerinde bir sıkıntı yok. Hadi Allah işini rast getirsin kardeş.
hizmetleri aradım birşey yapmadılar artık tek çara türknete geçmek
başkan ben ttnet satış ekibindeydim emin ol vardır. bir müşteri denk geldi adam 1 mbs bile kullanmıyordu çok şaşırmıştımBu 1mbps demek.
Turktelekom'da böyle bir paket yok, kablolarında vs sorun olabilir.
başkan ben ttnet satış ekibindeydim emin ol vardır. bir müşteri denk geldi adam 1 mbs bile kullanmıyordu çok şaşırmıştım