ttnettte sıkıntımı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk aynen öyle deli gibi düşüyo dowland hiz i bende kuzenlerden biliyorum bir oyun indiriyo deli gibi öyle olunca netde tabi yariliye

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bende son 15 gündür aynı sorunu yaşıyorum müşteri hizmetlerini aradım çözdüler

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bende hiç bir sıkıntı yok ama bilmiyorum

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
önceden ttnet kullanıyordum hep böyle kesinti ve yavaşlama sorunu yaşadım sana diyiceğim tek şey bir an önce değiştir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Faturan geçiktiyse hızını düşürüyorlar dostum
Bende bir sıkıntı yok evde ne varsa internete bağlı zaten

ZUNF1X
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Faturan geçiktiyse hızını düşürüyorlar dostum
Bende bir sıkıntı yok evde ne varsa internete bağlı zaten
aldığın internete göre değişir zaten 8mb hız verende var 24 mb hız verende zaten herkez ttnet ten şikayetçide kimse deiştirmeyide düşünmüyor superonline geçin aga

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
aldığın internete göre değişir zaten 8mb hız verende var 24 mb hız verende zaten herkez ttnet ten şikayetçide kimse deiştirmeyide düşünmüyor superonline geçin aga
Fiber net olduğu için sıkıntı yok bende ev içerisine cat 7 kablosunu ben kendim aldım döşedim internetten tam mbps alıyorum şimdi

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ttnetten türknete geçtim hiç sıkıntı yok ttnet kendi altyapısında 16dan fazla vermezken türknette 75mbps kullanıyorum

ZUNF1X
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Fiber net olduğu için sıkıntı yok bende ev içerisine cat 7 kablosunu ben kendim aldım döşedim internetten tam mbps alıyorum şimdi
bizim eve altyapı yok diyolar 8mbs alabiliyoruz max tabi 8mbs olsa keşke 1mbs felan sonunda altyapı geldide 24mbs ye geçtim
Post automatically merged:

ttnetten türknete geçtim hiç sıkıntı yok ttnet kendi altyapısında 16dan fazla vermezken türknette 75mbps kullanıyorum
ttnet müşteri hizmetlerini arıyorum altyapı yok oraya verebilceğimiz max internet 8mbs diyo bende türknete geçsem sorun çözülürmü yoksa ggerçekten altyapımı yok

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
TTNET başlı başına kendisi sıkıntı zaten. Tttnet pişmanlıktır. Turknet piyasada ki en iyi internet akn olmaması bile onu en iyi yapamaya yeter ki olası bir sorun da verdikleri hizmet çok başarılı, superonline da idare eder. Ama ttnt leş.

ZUNF1X
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
TTNET başlı başına kendisi sıkıntı zaten. Tttnet pişmanlıktır. Turknet piyasada ki en iyi internet akn olmaması bile onu en iyi yapamaya yeter ki olası bir sorun da verdikleri hizmet çok başarılı, superonline da idare eder. Ama ttnt leş.
akn zaten tüm netlerden kaldırıldı ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
akn zaten tüm netlerden kaldırıldı ?

Bundan 4 yıl öncesine kadar projeyi ilk getiren Türknet idi, hatta ilk viral reklamını akn'siz internet diye yapmıştı, o dönemler superonline da ttnet de akn'ye tabii idi. Bir de şu var ki Turknet, superonline ve ttnet'den daha kaliteli hizmet verip daha uygun fiyatlara sahipler. Mesela ben 35 mbps interneti superonline'dan 150 tl'ye alırken, aynı interneti Turknetten 76 tl'ye alıyorum ki ping değerlerim daha iyi. Yani özellikle ttnet gibi hizmetten patlak fiyattan balon olan firmalar Türknet'e yaklaşamaz.
Şikayetvar'dan da inceleyebilirsin durumu.. Herkese tavsiye ederim o yüzden :D

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bulunduğun dslam da sorun olmuştur yada trafik artmıştır. Muhakkah Müşteri hizmetlerine Çağrı kaydı açtır hemen olmasa da ileride düzelir iş planına alsınlar.

ZUNF1X
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bundan 4 yıl öncesine kadar projeyi ilk getiren Türknet idi, hatta ilk viral reklamnıın akn'siz internet diye yapmıştı o dönemler superonline da ttnet de akn'ye tabii idi. Bir de şu var ki superonline ve ttnet daha kaliteli hizmet verin daha uygun fiyatlara sahipler. Mesela ben 35 mbps interneti 150 tl'ye alırken superonline'dan aynı interneti 76 tl'ye alıyorum artık ki ping değerlerim daha iyi. Yani özellikle ttnet gibi hizmetten patlak fiyattan balon olan firmalar Türknet'e yaklaşamaz. Şikayetvar'dan inceleyebilirsin durumu da.Herkese tavsiye ederim o yüzden :D
şuanda en hızlı en uygun internet türknetmi diyorsun gerçekten değiştirmeyi düşünüyorum internet servisimi bıktım bittim şu ttnetin elinden

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bencede TTNET'de bazı sorunlar. Mesela ben dolandırıldım ve kullanmadığım internetin faturasını ödedim. Bunu hertürlü kanıtlarım dediğim halde 2500 TL ödedim. Tabi ben bunun intikamını aldım o ayrı bir mesele. İnternet konusuna gelecek olursak modemde belli bir süre sonra kinetik elektrik birikiyor bunun boşaltılması gerekiyor. Yani geceleri modemi kapatın sabahları açın. Modeminiz iyi ise bu sorunu herzaman yaşamazsınız. Köylük bir yerde oturuyorsanız zaten internetiniz düşecektir. Ne kadar merkezden uzağa o kadar düşük internet yani.
Post automatically merged:

şuanda en hızlı en uygun internet türknetmi diyorsun gerçekten değiştirmeyi düşünüyorum internet servisimi bıktım bittim şu ttnetin elinden
Türkneti TTNET sabote ediyor. Bütün internet sağlayıcıları TTNET altyapısında. Türkcell Süper online'a geç. Faturası biraz tuzludur ama sıkıntı yaşamazsın. Yada bana özelden mesaj at ben sana özelden bir yöntem anlatayım internete fatura verme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...