Seçkin Üye
Tüm meslekler sıkıcı mı? Bir türlü meslek bulamadım. Ona göre üniversite okuyacağım, hepsi sıkıcı geliyor. Not: Çalışmayı sevmiyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu da çok mantıklı bir yorum, sırf sevdiğin işi yapacaksın diye de bu ekonomine kendini zorlayacak bir maaşla çalışman hiç doğru olmaz. Tamamen sevdiğin iş değil de, en azından az çok iyi para kazanırken çok fazla seni bunaltmayacak bir işe yönelebilirsin.Ben bilgisayar müh. okuyorum yazılımcı olmak istiyorum. Ha Sabahtan akşama oturup ekran karşısında satır satır bişeylere kafa patlatmak , tek bir karakter hatasında kodunun çalışmaması gibi şeylerle uğraşmak tabi ki çok sıkıcı ve bıktırıcı. Ama para neredeyse oraya yöneleceksin artık yapacak bişey yok. Ben küçüklüğümden beri bilgisayara meraklıyımdır çoğu kişi gibi. bu yüzden en azından bu meslekte sıkılayım diye bunu seçtim
deneme yanılma derken? üniversite gidicem dedim.Kişiye göre değişir ben seviyorum yaptığım işi. Deneme yanılmayla bulabilirsin
Kankacım okuduğun bölümle ilgili çalışmak zorunda değilsin. Ben müzik teknolojisi okudum ama şu an 3d modelleme yapıyorum mesela. Şu an bu ülkede çok iyi bir üniversitenin seçkin bir bölümünden mezun olmadığın sürece okuduğun okul sana sosyal ağ dışında hiç bir şey katmayacak çalışma alanında emin ol. Şu an kim hangi işi daha iyi yapıyorsa o alıyor. Bu yüzden oturup düşünüp taşınıp bir iki tane şey belirleyip bunları bir kaç ay denemelisin. Baktın onu yapmak hoşuna gidiyor o zaman ondan ilerle.deneme yanılma derken? üniversite gidicem dedim.