Üye
Kendine remote iş bul abi bilgisayar başında yapabileceğin basit bir şeyler.
aga aslında hedefim sosyal medya fenomenliği şuan youtuberlik yapıyom. ama belki sosyal medyada başarılı olamam yada youtube filan kapanabilir o yüzden riske atmamak için sırf bu yüzden üniversiteye gitmeyi hedefliyom. yoksa hedefim fenomenlik. elimde bi belge olsun sonra ortada kalmiyimKankacım okuduğun bölümle ilgili çalışmak zorunda değilsin. Ben müzik teknolojisi okudum ama şu an 3d modelleme yapıyorum mesela. Şu an bu ülkede çok iyi bir üniversitenin seçkin bir bölümünden mezun olmadığın sürece okuduğun okul sana sosyal ağ dışında hiç bir şey katmayacak çalışma alanında emin ol. Şu an kim hangi işi daha iyi yapıyorsa o alıyor. Bu yüzden oturup düşünüp taşınıp bir iki tane şey belirleyip bunları bir kaç ay denemelisin. Baktın onu yapmak hoşuna gidiyor o zaman ondan ilerle.
Anladım kanka, YouTube'un kapanması pek olası bir şey değil ama sen yine de garantiye almak istiyorsan bilgisayar üzerine bi bölüm düşün derim.aga aslında hedefim sosyal medya fenomenliği şuan youtuberlik yapıyom. ama belki sosyal medyada başarılı olamam yada youtube filan kapanabilir o yüzden riske atmamak için sırf bu yüzden üniversiteye gitmeyi hedefliyom. yoksa hedefim fenomenlik. elimde bi belge olsun sonra ortada kalmiyim
polislik nasıl bir meslek? arka sokaklardaki gibi birşeymi? şimdi polis olursam rıza babanın ekibine benzer bi ekipde çalışıp operasyon yapıp çatışmayamı giricemÇalışmayı sevmiyorsan sana bütün işler sıkıcı gelecektir.Sana göre meslek bulmak zor.Ortamı eğlenceli olan meslekler bakmalısın ki buda kolay bulunacak bir şey değil.
polislik nasıl bir meslek? arka sokaklardaki gibi birşeymi? şimdi polis olursam rıza babanın ekibine benzer bi ekipde çalışıp operasyon yapıp çatışmayamı giricem
Gram fikrim yok sanırım bunu bizzat bir polise sormalısın ama Arka Sokaklar gibi bir şey bekleme yine de senpolislik nasıl bir meslek? arka sokaklardaki gibi birşeymi? şimdi polis olursam rıza babanın ekibine benzer bi ekipde çalışıp operasyon yapıp çatışmayamı giricem
Dizilerdeki gibi bir şey yaşaman çok düşük bir ihtimaldir.Polislik hakkında bilgim olmadığından detaylı cevap veremeyeceğim.polislik nasıl bir meslek? arka sokaklardaki gibi birşeymi? şimdi polis olursam rıza babanın ekibine benzer bi ekipde çalışıp operasyon yapıp çatışmayamı giricem