Tüm meslekler sıkıcı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum, hayatın amacı kendine bir amaç edinmek yoksa tabikide her meslek sıkıcı her yapılan iş gereksiz olur, ama senin bir şeyden zevk alman gerekiyor paranın olup olmaması önemli değil.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Sevdiğin bir iş olursa zevkli diğer türlü sevmediğin her meslek sıkıcı gelir

sevilmiyorsan sevmeyeceksin
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bence değil bir yayıncı oyun oyun oynayarak para kazanabiliyor

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
man , if you don't love your work or what ever you do,so it is boring

Asım Can
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
reis bana göre'de bütün meslekler sıkıcı ama eğlencek bişeyler bulman lazım. Mesela Spor hocalı yapabilirsin..Ben şuan fabrikada çalışıyorum zorunlu mecburan sevmesemde sike sike gidiyorum işe ama az kaldı çıkcam 2 3 aya şuan spor dallarıyla ilgileniyorum orda kendimi geliştirmeye çalışcam sende sevdiğin mesleği yap severek yap bir hedefin olsun. <3

Kanka subay sıkıcı del
knk askerlere lafımız yok

Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Para kazanmak için bir mesleğe yönelmek sıkcıdır. Ama para derdin yoksa ne gelirse kear deyip ilerlediğin meslek hiç bir zaman sıkıcı değildir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bir zaman sonra en sevdiğinden bile sıkılıyor insan yani ilk başlarda güzel gelsede sonrasında sıkılacaksın bu insan doğasında var.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Valla anadan babadan zengin değilsen çalışmak zorundasın. Şöyle bir şey yapabilirsin, bende senin gibiyim çalışmayı çok sevmiyorum ama zamanımı satıp en çok parayı kazanabileceğim mesleğe yöneldim şimdi çok şükür halim vaktim yerimde sonraısnda finansal özgürlüğümü yakalamak için mantıklı bir yatırım yaptım. Yatırımını yaparken de geleceği açık bir şeyler yapman gerekiyor yatırımdan kastım borsa filan değil mesela gelecek artık elektirik üzeirne kuruldu doğal gaz gibi kaynakların tükeneceğini göz önünde bulunarak bunun gibi şeylere yatırım yapabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bana hepsi sıkıcı geliyor ama degişir kişiden kişiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...