Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum, hayatın amacı kendine bir amaç edinmek yoksa tabikide her meslek sıkıcı her yapılan iş gereksiz olur, ama senin bir şeyden zevk alman gerekiyor paranın olup olmaması önemli değil.
reis bana göre'de bütün meslekler sıkıcı ama eğlencek bişeyler bulman lazım. Mesela Spor hocalı yapabilirsin..Ben şuan fabrikada çalışıyorum zorunlu mecburan sevmesemde sike sike gidiyorum işe ama az kaldı çıkcam 2 3 aya şuan spor dallarıyla ilgileniyorum orda kendimi geliştirmeye çalışcam sende sevdiğin mesleği yap severek yap bir hedefin olsun. <3
Valla anadan babadan zengin değilsen çalışmak zorundasın. Şöyle bir şey yapabilirsin, bende senin gibiyim çalışmayı çok sevmiyorum ama zamanımı satıp en çok parayı kazanabileceğim mesleğe yöneldim şimdi çok şükür halim vaktim yerimde sonraısnda finansal özgürlüğümü yakalamak için mantıklı bir yatırım yaptım. Yatırımını yaparken de geleceği açık bir şeyler yapman gerekiyor yatırımdan kastım borsa filan değil mesela gelecek artık elektirik üzeirne kuruldu doğal gaz gibi kaynakların tükeneceğini göz önünde bulunarak bunun gibi şeylere yatırım yapabilirsin.