Tüm vatana ve millete hayırlı olsun okullar tatil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gittiğin yola inandıysan attığın adımlardan korkma
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Sanırım Yeterli Olucaktır ???
89856431_103217497917067_4236141708640171881_n.jpg

♡ вlαck ♡
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
16 martta okullar tatil edildi

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sadece ilkokul mu, ortaokul mu veya lise ve üniversite için de geçerli mi bu ? Biraz daha detaylı bilgi verir misin dostum. Okul genel olarak mı kapandı herkes için yani. Okuldaki hocalar tarafından bir şey denmedi doğrusu. O yüzden soruyorum bende.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
gerekliydi uzatılabilir sağlık sonuçta bu şakası olmaz bu gün değil belki yarından daha yakın

♡ вlαck ♡
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bence gelen olarak söylenti oldu şuan haberlerde 16 martta okullar tatil edildi yani öne alındı

♡ вlαck ♡
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yani iyi oldu en azından okullar temizlenecek hijyenik olarak

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Detaylı bilgi alabileceğim bir kaynak var mı elinde?
Kanka senin için biraz araştırdım ama googleye daha düşmemiş yeni haber ama istersen yanında tevziyon varsa aç haber türkte canlı yayın var ordan izle
Yani iyi oldu en azından okullar temizlenecek hijyenik olarak
Aynen kanka hakılsın
Sadece ilkokul mu, ortaokul mu veya lise ve üniversite için de geçerli mi bu ? Biraz daha detaylı bilgi verir misin dostum. Okul genel olarak mı kapandı herkes için yani. Okuldaki hocalar tarafından bir şey denmedi doğrusu. O yüzden soruyorum bende.
Hemen cevap vereyim kanka şimdi bu tatil 16martta başlıyıcak tamam pazartesi günü sonra Üniversiteler 3haftalık tatil lise ortaokul ve ilkokullar'da 2haftalık tatile girecek bunun süresi uzarmı uzamazmı bilmiyorum ama milli eğitim bakanı saat 20:30'da canlı yayaında açıklama yapıcak sana habertürk kanakalını açıp izlemeni tavsiye ederim knk Yeterli olduysa alrıım like'ni :D
Bence gelen olarak söylenti oldu şuan haberlerde 16 martta okullar tatil edildi yani öne alındı
yok brom yani milli eğitim bakanı resmi açıkladı bunu istersen tv'yi açıp haber türk kanalaına bak ?

♡ вlαck ♡
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Televizyon aracılığıyla ders çalışılacak diyor

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Detaylı bilgi alabileceğim bir kaynak var mı elinde?
Son edindiğim bilgileri aktarıyorum ;

Üniversiteler 3 hafta Ortaokul , Lise ve ilkokullar 'da 2Haftalık tatile girdi bunları biliyorum ve milli eğitim bakanı saat 20:30'da yani 8 buçukta canlı yayında dahadetalyı açıkıyacak'tır + 1haftalık uzaktan eğitim diye birşey çıktı ama ne olduğunu bilmiyorum knk
Televizyon aracılığıyla ders çalışılacak diyor
Sanırım uzaktan 1 haftalık eğitim dekileri şey bu olsa gerek ?

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kanka senin için biraz araştırdım ama googleye daha düşmemiş yeni haber ama istersen yanında tevziyon varsa aç haber türkte canlı yayın var ordan izle

Aynen kanka hakılsın

Hemen cevap vereyim kanka şimdi bu tatil 16martta başlıyıcak tamam pazartesi günü sonra Üniversiteler 3haftalık tatil lise ortaokul ve ilkokullar'da 2haftalık tatile girecek bunun süresi uzarmı uzamazmı bilmiyorum ama milli eğitim bakanı saat 20:30'da canlı yayaında açıklama yapıcak sana habertürk kanakalını açıp izlemeni tavsiye ederim knk Yeterli olduysa alrıım like'ni :D

yok brom yani milli eğitim bakanı resmi açıkladı bunu istersen tv'yi açıp haber türk kanalaına bak ?
Açıklama için bekliyorum izleyeceğim o zaman. Ayrıca 16 martta başlayacak olan tatil lise içinde geçerli (tüm okul için daha doğrusu) diye anladım. Umarım doğru anlamışımdır :) Hoş hocalar illa bilgi verip haberdar ederler de merak ettim açıkçası. Tatil olması korona için iyi ama umarım o sıcak havada okula telafi amaçlı zorla da gelin demezler. Teşekkürler bilgi verdiğin için.

♡ вlαck ♡
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Maşallah tv den önde gidiyoruz valla :))))

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Tüm ögrenci kardeşlerime hayırlı olsun iyi tatiller

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Açıklama için bekliyorum izleyeceğim o zaman. Ayrıca 16 martta başlayacak olan tatil lise içinde geçerli (tüm okul için daha doğrusu) diye anladım. Umarım doğru anlamışımdır :) Hoş hocalar illa bilgi verip haberdar ederler de merak ettim açıkçası. Tatil olması korona için iyi ama umarım o sıcak havada okula telafi amaçlı zorla da gelin demezler. Teşekkürler bilgi verdiğin için.
Bildiğim kadarı ile bizim yaztatlimizden alıcaklar knk ve doğru anlamışsın hoş hocalar bize yardımcı olucaklar onu biliyorum uzaktan 1 haftalık eğitim alıcağız H.o yeniden
Maşallah tv den önde gidiyoruz valla :))))
Hepsi sizler için kral ♥

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bildiğim kadarı ile bizim yaztatlimizden alıcaklar knk ve doğru anlamışsın hoş hocalar bize yardımcı olucaklar onu biliyorum uzaktan 1 haftalık eğitim alıcağız H.o yeniden

Hepsi sizler için kral ♥
İşte korktuğum şeyde o zaten. Yaz tatilimizden almasalar keşke. Sınavlara zaten 2 hafta kaldı. Direk seri şekilde sınav olup da kurtulsak diyorum. Böyle tam sınav zamanı tatil etmeleri bizim için kötü oldu doğrusu. Neyse hayırlısı bakalım. Teşekkürler tekrardan dostum. İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Virüsün yayılmasından iyidir. Erken tedbir hepsinden iyidir

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
İşte korktuğum şeyde o zaten. Yaz tatilimizden almasalar keşke. Sınavlara zaten 2 hafta kaldı. Direk seri şekilde sınav olup da kurtulsak diyorum. Böyle tam sınav zamanı tatil etmeleri bizim için kötü oldu doğrusu. Neyse hayırlısı bakalım. Teşekkürler tekrardan dostum. İyi forumlar.
Rica ederim kanka ama böyle olucak ama eğer evde ders çalışır iseniz daha iyi olur bence yani bizimde sınvlar 2 hafta sonra başlıyıcak ama arayı bir tatil giridi daha fazla çalışırız ben çalışmam ama birşey olmaz :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...